florence labels

Service en voorzieningen

Service en voorzieningen

Wat extra service. Eten in een luxe restaurant. Binnen Westhoff breiden wij ons pakket van services en voorzieningen voortdurend uit.


Een prettig verblijf in Westhoff betekent gebruik kunnen maken van alle voorzieningen en faciliteiten. Wij zijn er trots op in een moderne omgeving diverse extra’s te kunnen bieden:

  

Activiteiten binnen Westhoff
Onze activiteitenbegeleiding is continu in beweging. Door regelmatig bij u als cliënt te informeren wat u leuk vindt, passen wij ons programma op uw wensen aan. De activiteiten binnen Westhoff zijn voor alle cliënten toegankelijk (soms tegen een kleine vergoeding). Er vinden diverse optredens plaats. Maar wij bieden ook individuele activiteiten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van uw handschrift na een beroerte.

 

Faciliteiten Westhoff
U kunt gebruikmaken van onze catering voor feesten en partijen en van onze technische dienst voor klussen. Daarnaast doen de medewerkers van de linnenkamer voor u de was en kunt u bij de receptie terecht voor informatie. Binnen Westhoff vindt u verder onder meer een kapsalon, een pedicure, een restaurant in de Tollenszaal en er is een aangebouwde serre, de Orangerie.

Geestelijk verzorger
De geestelijk verzorger komt desgewenst bij u langs voor ondersteuning of een goed gesprek. Wij hebben ook een stiltecentrum.

De Zorgwinkel 
Wilt u gebruikmaken van een van de vele services van Florence? Heeft u behandeling nodig of zoekt u een plaats in een verzorgingshuis of in een verpleeghuis? Bij de Gezondheid en Zorgwinkel van Florence kunt u terecht met al uw vragen. Ook huisartsen en andere professionals zijn met hun vragen van harte welkom. De Zorgwinkel is uw ‘toegangspoort’ voor alle diensten die Florence u kan bieden.

 

De klant is koning
Van iedere cliënt wordt een lijst met voorkeuren bijgehouden zodat iedere medewerker weet wat u wilt. Daardoor kunnen wij u de door u gewenste activiteiten aanbieden. Onze activiteitenbegeleiders bezitten vele kwaliteiten die zij inzetten voor de cliënten op het gebied van kunst, zingeving, spel, zang of handvaardigheid.

Soms apart, soms samen
Binnen Westhoff verblijven mensen met dementie en mensen met een lichamelijke beperking. Regelmatig doen beide groepen enthousiast mee aan dezelfde activiteit. Maar we doen ook activiteiten apart. Voor de cliënten met dementie worden er bijvoorbeeld belevingsgerichte activiteiten georganiseerd. Zo komt er in Westhoff regelmatig een groep mensen langs met hun hond. Onze cliënten genieten van het directe contact met de honden. 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Zoekt u een plek om te revalideren? Kunt u niet meer thuis wonen omdat u te veel medische zorg nodig heeft? Bent u de laatste tijd...
Westhoff biedt de zorg die bij u past. Zo kunt u terecht voor verpleeghuiszorg en revalidatiezorg. Maar ook voor dagverzorging...
Ons park is uitermate geschikt om te revalideren. Maar ook om te wandelen of om gewoon een uurtje buiten koffie of thee te drinken...
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Expertisecentrum Westhoff
070 - 754 24 44
Julialaantje 38
2283 TB Rijswijk
info@florence.nl