florence labels

Wonen met zorg

Wonen met zorg

Zoekt u een plek om te revalideren? Kunt u niet meer thuis wonen omdat u te veel medische zorg nodig heeft? Bent u de laatste tijd in de war en wilt u advies? Of zoekt u een veilige plek om te wonen als uw verwardheid (dementie) het thuiswonen onmogelijk maakt? Denkt u dan eens aan Westhoff.


Wonen of tijdelijke verblijven

U kunt in Westhoff tijdelijk verblijven, maar u kunt ook bij ons komen wonen. In een fraaie omgeving bieden wij de zorg die bij u past.

 

Kort verblijf binnen Westhoff

Graag laten wij u kennis maken met de diverse mogelijkheden om tijdelijk bij ons te verblijven:

 

 

Lang verblijf binnen Westhoff

Als u langdurig of permanent bij ons wilt wonen, dan bieden wij u een ruime kamer. Voor zowel mensen met een lichamelijke beperking als mensen met dementie hebben we eigen specialismen en aparte afdelingen:

 

 

Kwaliteit van leven

Wij betrekken uw familieleden, vrienden en kennissen zo veel mogelijk bij het wonen en welzijn. We merken dat we op die wijze de kwaliteit van leven van onze bewoners zo groot mogelijk kunnen maken. Naast individuele ontspanningsactiviteiten hebben we een bloeiend verenigingsleven. Om jong en oud elkaar te laten ontmoeten vieren de peuters uit kinderdagverblijf Floortje binnen Westhoff samen met oudere bewoners de verjaardagen. Ook werken wij samen met scholieren, zij helpen onze bewoners met eten, maken een praatje of doen een spelletje.

 

Contact en prijslijst

Neemt u gerust contact op met woonzorgcentrum Westhoff om te informeren naar de mogelijkheden. Dat kan telefonisch via 070 - 754 24 44 of via info@florence.nl. Bekijkt u ook eens de prijslijst van wonen en zorg in Westhoff.

 

Meer informatie

 

Revalidatie voor mensen met een (tijdelijke) lichamelijke beperking
Uw leven kan door een ongeluk of ziekte totaal veranderen. Dagelijkse bezigheden die voorheen routine waren, zijn opeens niet meer vanzelfsprekend. Revalidatie helpt u om uw leven weer op te pakken. Binnen Westhoff staat een team van deskundigen voor u klaar. Naast onze deskundigen hebben ook onze verzorgenden op de afdeling een groot aandeel in uw herstel. Tijdens uw revalidatie ligt de nadruk op het zo goed mogelijk leren benutten en uitbreiden van uw mogelijkheden.

 

Observatie voor mensen met dementie of verwardheid
Merkt u dat u verward reageert? Of minder scherp bent na bijvoorbeeld een operatie, ziekte of ongeval? Dan kunt u voor opname, observatie en diagnose terecht bij Westhoff. Ook als u vermoedt dat u te maken hebt met dementie, kunt u zich bij ons aanmelden. Op onze afdeling worden mensen gedurende een korte periode opgenomen en geobserveerd. Vervolgens stellen onze professionals een diagnose en kunnen wij u doorverwijzen naar de juiste specialist. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren welke manier van wonen het beste bij uw eventuele aandoening past. De periode van observatie duurt kort. Het maximum is tien weken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Gezondheid en Zorgwinkel.

Woonruimte voor mensen met een complexe lichamelijke beperking
Hebt u meer medische zorg nodig dan de thuiszorg of het verzorgingshuis u kunnen bieden? Dan kunt u terecht in Westhoff. Op de afdeling voor mensen met een complexe lichamelijke beperking proberen wij mensen zo veel mogelijk een thuisgevoel te geven. Dit doen wij door u de ruimte te geven zo veel mogelijk zelf te beslissen. Omdat wij altijd te maken hebben met mensen die veel medische zorg nodig hebben, zoeken wij samen met u naar de balans tussen verzorging en eigen regie. U hebt een eigen kamer die u met (kleine) meubelen en schilderijen naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze gezellige en gezamenlijke huiskamers. Uiteraard staan ook alle activiteiten en faciliteiten van het centrum tot uw beschikking. Onze deskundigen streven ernaar dat door behandeling uw conditie verbetert of gelijk blijft.

 

Kleinschalig wonen bij dementie
Ouderen met dementie kunnen bij ons wonen in een huiselijke sfeer. Dit gedeelte van Westhoff is hiervoor omgebouwd tot een aantal gezellige huisjes. Als u hier woont, vormt u samen met andere bewoners een huishouden. Daarnaast kunt u met hulp van onze medewerkers ook zelfstandig uw dagelijkse dingen blijven doen. We willen u helpen om uw leven zo veel mogelijk voort te zetten zoals u dat eerder gewend was. Daarnaast houden wij zo veel mogelijk rekening met de verschillende fasen van uw ziekteproces en de individuele verwerking van uw ziekte.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Wat extra service. Eten in een luxe restaurant. Binnen Westhoff breiden wij ons pakket van services en voorzieningen voortdurend...
Westhoff biedt de zorg die bij u past. Zo kunt u terecht voor verpleeghuiszorg en revalidatiezorg. Maar ook voor dagverzorging...
Ons park is uitermate geschikt om te revalideren. Maar ook om te wandelen of om gewoon een uurtje buiten koffie of thee te drinken...
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Een groot aantal woonzorglocaties van Florence heeft een eigen Stichting Vrienden van. Deze stichting organiseert en financieert...
Florence vindt het belangrijk dat u als bewoner/cliënt invloed heeft op te nemen beslissingen. Zowel op wijkniveau als op het...
Locatie
Expertisecentrum Westhoff
070 - 754 24 44
Julialaantje 38
2283 TB Rijswijk
info@florence.nl