Wijndaelercentrum ontvangt donatie

Het Wijndaelercentrum ontvangt een donatie van Monuta de Bruin.

Wijndaelercentrum ontvangt een donatie

Donatie

Op dinsdag 26 maart heeft ambassadeur André de Bruijn namens Monuta samen met bestuursvoorzitter Anita Witzier van Monuta Helpt een cheque van 5.500 euro uitgereikt aan Wijndaelercentrum. Met de donatie van Monuta Helpt wordt het mogelijk gemaakt apparatuur in de keuken van Wijndaelercentrum aan te schaffen of te herstellen, waardoor er meer ingespeeld kan worden op de vraag van restaurantbezoekers. Musical zangeres Mariska van Kolck  verzorgde tijdens de uitreiking een optreden voor de bewoners van Wijndaelercentrum.

Demetie

In september 2018 heeft Florence Wijndaelercentrum een restaurant geopend voor mensen met een dementie. Leerlingen van de horeca vakschool Mondriaan organiseren onder supervisie diners voor de bewoners met dementie en hun mantelzorgers. Het restaurant is een uniek samenwerkingsverband met een horeca vakschool, koks in opleiding en een praktijkschool. De leerlingen kunnen wat ze op school leren direct in de praktijk tot uitvoering brengen en hun ervaring met ouderen delen op school. Op deze manier kan er optimaal worden ingespeeld op de belevingswereld van mensen met dementie.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.