Winnaar Florence Musicals bekend 2019

De Liduina basisschool heeft de Florence Musicals gewonnen.

Winnaar Florence Musicals bekend 2019

Florence musicals 

Wat werd er vanochtend, donderdag 13 juni, heerlijk gezongen en volop genoten in Wijndaelercentrum van Florence in Den Haag. De finale van de 11e editie Florence Musicals vond daar plaats en zowel (wijk)bewoners als deelnemende basisschoolverlaters hadden de tijd van hun leven. Groep 8 van de basisschool Liduina uit Den Haag ging er met de hoofdprijs vandoor. Zij ontvingen van bestuursvoorzitter Niels Honig een cheque van 1.000 euro. Van het geld kunnen de leerlingen iets leuks gaan doen.

Spetterende finale

De leerlingen en leerkrachten hadden zich ook bij deze editie van de Florence Musicals weer flink uitgeleefd met verrassende kostuums, indrukwekkende dansjes en enthousiaste optredens. De finalisten brachten een aantal liedjes ten gehore uit hun musical en zorgden voor verassende optredens. Alle basisschoolleerlingen stonden dan ook verdiend in de finale.

Na een spannende finale werd groep 8, bestaande uit 28 kinderen, van de Liduina basisschool aangewezen als winnaar. De school is er in geslaagd een totaal performance neer te zetten, waar krachtig in wordt gezongen en veel aandacht is voor de overdracht van het verhaal. Je krijgt er een lach van op je gezicht, zo omschreef het juryrapport het optreden uit hun musical De Lachfactor. De bewoners van Florence hebben enorm genoten van de voorronden en de spetterende finale van vanochtend.

Sponsoren

Dankzij waardevolle sponsoren heeft Florence Musicals alweer voor de elfde keer plaatsgevonden.

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.