Wonen binnen onze zorgafdelingen

Binnen verpleeghuis Duinstede in Wassenaar kunt u verzorgd, beschermd en veilig wonen binnen onze zorgafdelingen.

Wonen met zorg | verpleeghuis Duinstede | Wassenaar

Wonen met zorg en behandeling

Voor het wonen met zorg binnen verpleeghuis Duinstede is er een zorgprofiel Verzorging en Verpleging (VV) vanaf 5 nodig (voorheen ZZP), bijvoorbeeld omdat er een vorm van dementie of een lichamelijke aandoening is. Duinstede heeft vijf zorgafdelingen, waarvan vier afdelingen voor mensen met dementie. Deze afdelingen zijn sinds juli 2023 open waardoor de bewoners zich vrij door het pand en onze afgesloten tuinen kunnen bewegen. Zo kunnen ze wanneer ze willen naar het restaurant voor een kopje koffie aan de stamtafel met andere bewoners en worden ze daar opgevangen door een medewerker die ze daar kan begeleiden, een praatje met ze maakt of een spelletje met ze doet.

Eenpersoonskamer binnen verpleeghuis Duinstede

Binnen de zorgafdelingen van verpleeghuis Duinstede in Wassenaar bevinden zich 87 eenpersoonskamers. Deze zijn voorzien van eigen sanitair. Hierdoor heeft u altijd uw eigen privéruimte waar u zich even lekker kunt terugtrekken. Op de zorgafdeling is een gezamenlijke huiskamer waar onder meer met elkaar kan worden gegeten. Als bewoner kunt u ook altijd, afhankelijk van uw zorgvraag onder begeleiding, gebruikmaken van het restaurant en de andere faciliteiten en activiteiten van Duinstede.

Directe omgeving Duinstede

Verpleeghuis Duinstede is gevestigd aan de Deijlerweg 208 in Wassenaar. Het verpleeghuis onderscheidt zich door de lage bouw. Verpleeghuis Duinstede is slecht één verdieping hoog en wordt omringd door een grote tuin. Het historisch centrum van Wassenaar met gezellige winkels en restaurant is goed bereikbaar met de bus die vlak voor de deur stopt. Duinstede ligt ook dicht bij de uitvalswegen (A44) naar andere delen van de regio. Voor het verpleeghuis is er voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Kosten wonen en zorg in verpleeghuis Duinstede

Graag vertellen wij u meer over kosten van zorg en wonen bij Florence. Ook kunt ook de prijslijst bekijken met de kosten voor het wonen specifiek binnen verpleeghuis Duinstede in Wassenaar, bijvoorbeeld van een telefoonabonnement en het schoonmaken van uw appartement. 

Contact via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verpleeghuis Duinstede gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Meer informatie over verpleeghuis Duinstede

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wanneer u meer over de verschillende zorgmogelijkheden binnen Florence wilt weten, dan kunt u contact opnemen met de Zorgbemiddeling. Florence Zorgbemiddeling zoekt samen met u of uw naasten naar de best passende zorgmogelijkheden. Tevens kan Zorgbemiddeling uw vragen beantwoorden over:

 

  • Wachtlijsten en aanmelding voor de woonzorgcentra van Florence
  • Wet- en regelgeving binnen de zorg, bijvoorbeeld over indicaties

 

Florence Zorgbemiddeling is bereikbaar via 070 - 41 31 000 (maandag tot en met vrijdag
tussen 8.30 en 17.00 uur). U kunt vragen naar Zorgbemiddeling. U kunt ook mailen naar: bemiddeling@florence.nl

 

 

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.