Faciliteiten en activiteiten

Woonzorgcentrum Steenvoorde beschikt over vele faciliteiten. Voor de bewoners die woonachtig zijn binnen woonzorgcentrum Steenvoorde vinden er ook dagelijks activiteiten plaats

Faciliteiten en activiteiten | woonzorgcentrum Steenvoorde | Rijswijk

Faciliteiten binnen ons woonzorgcentrum

De faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde staan allemaal tot uw beschikking als u bij ons woont. Natuurlijk kunt u ook als wijkbewoner langskomen. Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk is er voor iedereen. Een overzicht van de faciliteiten:

  • een sfeervol restaurant, waar u zowel in de middag of avond van een warme maaltijd kunt genieten;
  • een theater waar regelmatig muziek- en theatervoorstellingen worden gehouden; 

Let op: deze activiteiten in ons theater zijn alleen toegankelijk voor bewoners die woonachtig zijn in woonzorgcentrum Steenvoorde.

Activiteiten: altijd wat te doen

Binnen ons woonzorgcentrum is er altijd wel wat te doen. Voor de bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde is een rijk activiteitenprogramma. Samen met u kijken de medewerkers welzijn aan welke activiteiten u, als bewoner, kunt deelnemen.

Activiteiten voor als u komt te  wonen in de flat Boogvoorde?

Vindt u het leuk om een dagje weg te gaan? Houdt u van theater en muziek? Of misschien van een wandeling door de natuur of een luxe lunch? Speciaal voor u organiseert de FlorencePas regelmatig leuke, gezellige en betaalbare uitstapjes. 

Hierover leest u meer op de pagina 'Eropuit met de Florencepas'

Dagactiviteiten in Rijswijk

Binnen de gemeente Rijswijk kunt u ook op andere plekken meedoen aan dagactiviteiten. Zo is er het Ontmoetingscentrum Rijswijk. Hier kunt op drie locaties terecht als u (beginnende) dementie heeft.

Locatie

Bel mij terug

*
*
*
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.