Allure

21 maart: Open dag en NLdoet - vrijwilligers gezocht

Open Dag Residence Haganum 21 maart - vrijwilligers gezocht

Residence Haganum doet op zaterdag 21 maart 2015 mee aan twee landelijke acties: de Open Dag van de Zorg en NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.


Open Dag van de Zorg

Tijdens de Open Dag van de Zorg kunt u op zaterdag 21 maart van 11.00 tot 16.00 uur onze Residence Haganum bezoeken. U kunt daarmee ervaren hoe het is om te wonen in onze luxe woonzorgappartementen of om te logeren in ons Zorghotel. Kijk rond en geniet van live muziek en een hapje en een drankje in ons restaurant. Graag geven wij u tijdens de open dag meer informatie over de mogelijkheden binnen onze luxe woonzorglocatie.

 

Vrijwilligers gezocht voor NLdoet

Omdat het zaterdag ook NLdoet is, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, gaan onze bewoners samen met vrijwilligers de tuin voorjaarsklaar maken. Daarmee krijgt u als bezoeker van onze open dag alvast een voorproefje hoe prettig vertoeven het in onze tuin is. Residence Haganum is nog op zoek naar  vrijwilligers die mee willen helpen met het lenteproof maken van onze tuin. U kunt zich opgeven via de website van NLdoet.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Bij Residence Haganum is er altijd wat te doen. De afgelopen periode is er dan ook weer een aantal leuke evenementen georganiseerd...