florence labels

Veilig en verzorgd wonen in woonzorgcentrum Jonker Frans

Veilig en verzorgd wonen in woonzorgcentrum Jonker Frans

Als u niet langer zelfstandig thuis kunt wonen, is het woonzorgcentrum Jonker Frans in het Regentesse-/Valkenboskwartier mogelijk iets voor u. Hier kunt u veilig en verzorgd wonen. Jonker Frans biedt verschillende woonvormen, zowel zelfstandig als in groepsverband.


Diverse voorzieningen

In woonzorgcentrum Jonker Frans wonen zelfstandige ouderen met behoefte aan zorg, mensen met lichamelijke aandoeningen en bewoners met een vorm van dementie. De begane grond van Jonker Frans doet dienst als wijk- en dienstencentrum. Diverse voorzieningen waaronder een fitnessruimte, prikpost en restaurant zijn beschikbaar voor zowel de bewoners van het woonzorgcentrum als voor de wijkbewoners.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Thuis voelt u zich het prettigst. Florence begrijpt dat als geen ander. Daarom bieden wij verschillende vormen van thuiszorg.
Onze huisverpleegkundige ondersteunt u met alles waar u zelf even niet uitkomt op het gebied van zorg, gezondheid en welzijn.
U vindt kwaliteit van leven belangrijk en u wilt graag gezond, actief en op een prettige manier oud worden. Wij helpen u daar...
Prettig zelfstandig wonen, dat doet u zeker met de Personenalarmering van Florence. Daarmee is er altijd hulp dichtbij.
Afscheid nemen van het leven wilt u waardig doen. Zonder praktische zorgen. Florence is er voor u. Juist nu.
Lekker en voedzaam eten zonder zelf te hoeven koken dankzij een maaltijdenservice. Ook dat regelt u bij Florence.
Wanneer u in Den Haag Centrum woont, heeft u ook voordelen en aanbiedingen met uw FlorencePas bij u in de buurt. Maak het uzelf...
Locatie
Woonzorgcentrum Jonker Frans
070 - 754 11 11
Newtonplein 100
2562 JZ Den Haag
info@florence.nl