Huren met zorg in Steenvoorde

Zelfstandig huren | Steenvoorde Rijswijk | zorg dichtbij

Bij verzorgingshuis Steenvoorde horen de huurappartementen in de Parkwoningen en Boogvoorde.

 

Zelfstandig wonen

In deze appartementen woont u zelfstandig. U huurt de woning van Florence, Rijswijk Wonen of Vesteda en ontvangt de benodigde zorg via de thuiszorg in Rijswijk. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde.

 

Parkwoningen op terrein Steenvoorde

Op het terrein van verzorgingshuis Steenvoorde bevinden zich de zogeheten Parkwoningen. Deze zelfstandige huurwoningen bestaan uit een- en tweekamerappartementen op de begane grond en de eerste etage. De woningen op de eerste verdieping zijn met een trap bereikbaar. Bij een aantal woonblokken bevindt zich een traplift. Als bewoner kunt u uw scootmobiel kwijt in het portiek van de woningen. In de gezamenlijke schuur kunt u uw fiets stallen. De Parkwoningen worden door Florence verhuurd aan mensen die ouder zijn dan 70 jaar. Er is een wachtlijst waarvoor u zich kunt aanmelden. Neemt u hiervoor contact met ons op via info@florence.nl of via 070 - 754 57 24.

 

Wonen in Boogvoorde in Rijswijk

Binnen complex Boogvoorde in Rijswijk worden zorgwoningen verhuurd door Rijswijk Wonen. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde en van de thuiszorg van Florence. Om in aanmerking te komen voor de zorgwoningen in Boogvoorde moet u aan de volgende punten voldoen:

 

  • U heeft minimaal twee keer per dag (vier uur per week) hulp nodig bij de persoonlijke verzorging, voor een periode langer dan een jaar. Hierbij worden het aan- en uittrekken van steunkousen en huishoudelijke hulp niet meegerekend.
  • U komt in aanmerking voor een sociale huurwoning.

 

Wanneer u interesse heeft in een woning in Boogvoorde, dan kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Zorgbemiddeling van Florence via zorgbemiddeling@florence.nl of via 070 - 754 57 24. De volgorde van plaatsing gaat via een scorelijst. Dat betekent dat u eerder in aanmerking komt voor een zorgwoning in Boogvoorde wanneer u meer zorg nodig heeft. Daarbij wordt gekeken naar uw zorgbehoefte, uw mobiliteit en de mate waarin het voor u belangrijk is om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten in Steenvoorde. Wanneer u meer dan tien uur persoonlijke zorg nodig heeft, krijgt u een vrijstelling van het maximaal inkomen.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.