Thuiszorg in Marterrade

Thuiszorg in Bouwlust | woonzorgcomplex Marterrade | Den Haag

In Bouwlust kunt u in woonzorgcomplex Marterrade een woning huren van Haag Wonen en de thuiszorg inschakelen van Florence.

 

Comfortabel driekamerappartement

Het woonzorgcomplex Marterrade in de Haagse wijk Bouwlust biedt u een comfortabele huurwoning die met u meegroeit. Als uw behoefte aan zorg toeneemt, kunt u gewoon blijven wonen met de thuiszorg van Florence. Uw huurwoning in Marterrade heeft drie kamers: een woonkamer en twee slaapkamers (een grote en een kleinere). U beschikt verder over een keuken, een badkamer, een balkon en een inpandige berging die geschikt is voor het plaatsen van een elektrische rolstoel.

 

Directe omgeving woonzorgcomplex Marterrade

Woonzorgcentrum Marterrade is gevestigd aan de Marterrade 10. In de directe omgeving vindt u goede openbaar vervoerverbindingen en winkelcentrum De Stede. Binnen het woonzorgcomplex bevindt zich op de begane grond ontmoetingscentrum De Rondo. Hier kunt u als bewoner en als wijkbewoner terecht voor een praatje en diverse activiteiten. Ook kunt hier met elkaar eten of een kopje koffie drinken. Marterrade heeft ook een binnentuin.

 

Meer informatie over wonen in Marterrade

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van thuiszorg en ondersteuning in Marterrade vanuit Florence, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en 070 - 41 31 001. Een woning huren in Marterrade regelt u via woningcorporatie Haag Wonen. U komt voor een van de woningen in aanmerking als u 55 jaar of ouder bent. 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.