Header Allure
070 - 41 31 009

Faciliteiten en activiteiten

Naar de kapper in Residence Haganum

Onze zorgvilla in Den Haag biedt u vele faciliteiten en activiteiten die het leven comfortabel en aangenaam maken. 

Faciliteiten zorgvilla Residence Haganum

Het particulier woonzorgcentrum Residence Haganum in Den Haag beschikt over diverse handige faciliteiten. Als bewoner of tijdelijke gast van ons zorghotel kunt u gebruikmaken van de volgende faciliteiten: 

 

 

  • Prachtige tuin: in de goed verzorgde tuin staan prachtige planten, bomen en bloemen. De tuin is ruim genoeg om er een plekje voor uzelf te vinden, te lunchen, wat te lezen of even weg te dommelen.
  • Restaurant of roomservice: het restaurant van Residence Haganum heeft een sterke aantrekkingskracht op al onze bewoners en gasten. Zoals de gehele woonzorglocatie heeft het restaurant een waardige ambiance, met prachtige kroonluchters en comfortabele tafels en stoelen. In het sfeervolle restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en dagelijks vers bereid diner. U heeft uitzicht op de tuin. Wanneer u liever eet in de beslotenheid van uw eigen privé-appartement, dan maakt u gebruik van de roomservice. 
  • Gemeenschappelijke ruimte: in de gemeenschappelijke ruimte kunt u rustig praten en lezen. U vindt hier een bibliotheek, een televisie, diverse gezelschapspellen, een haardvuur en comfortabele stoelen. Ook kunt u hier terecht voor de dagelijkse activiteiten.
  • Luxe beautysalon: in onze luxe schoonheidssalon kunt u op afspraak genieten van de behandeling van een kapper, pedicure, manicure, schoonheidsspecialist of masseur. Hier kunt u echt even uzelf laten verwennen.
  • Huisarts: elke twee weken houdt een huisarts spreekuur bij Residence Haganum. U kunt zich als bewoner van de woonzorgstudio bij deze huisarts inschrijven, die dan ook bij u op huisbezoek komt. U mag natuurlijk ook uw eigen huisarts aanhouden. U maakt in Residence Haganum altijd zelf de keuzes. Gasten in het zorghotel van Residence Haganum houden hun eigen huisarts. In uitzonderlijke gevallen kunt u gebruikmaken van onze huisarts. Dit kan bijvoorbeeld als onze woonzorglocatie niet in het werkgebied van uw eigen huisarts valt. Als gast van het Zorghotel krijgt u in dat geval van onze huisarts een factuur die u vervolgens zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.
  • Fysiotherapie: sommige bewoners of gasten van zorgvilla Residence Haganum hebben fysiotherapie nodig. Of wellicht vindt u het gewoon fijn om sportief in beweging te zijn. Residence Haganum heeft een eigen fysiotherapieruimte met onder meer een behandeltafel, een loopband, een fiets en diverse looprekken. Hier kunt u zelf aan de slag gaan, maar u kunt ook onder begeleiding van de twee fysiotherapeuten van Residence Haganum verder revalideren. De fysiotherapeuten van Residence Haganum komen op afroep. U maakt zelf met de fysiotherapeut afspraken. De fysiotherapeut declareert direct bij uw zorgverzekeraar.

 

Activiteiten: elke dag wat te doen

Zorgvilla Residence Haganum organiseert diverse activiteiten en evenementen waaraan u kunt deelnemen. Elke dag vindt er tussen 14.00 tot 16.00 uur in de gemeenschappelijke ruimte een activiteit plaats. Denkt u aan een beauty-, bingo-, sjoel- of klaverjasmiddagen, een workshop schilderen, genieten van een high tea of het voorlezen van verhalen en gedichten. Ook worden er familiedagen en speeluren met de kleinkinderen georganiseerd. Kortom, er is elke dag wat te beleven. Elke maand vindt er ook een muzikaal optreden plaats of een dagje uit met de touringcar. U doet mee aan wat u leuk vindt. Alle activiteiten en evenementen worden aangekondigd in de centrale hal van Residence Haganum.

 

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de faciliteiten en activiteiten binnen zorgvilla Residence Haganum, neemt u dan contact met ons op via residencehaganum@florenceallure.nl of via 070 – 318 49 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.