Header Allure
070 - 41 31 009

Huren binnen besloten zorgafdeling

Wonen met zorg | particulier woonzorgcentrum | Den Haag

Ons particulier woonzorgcentrum in Den Haag heeft ook een besloten afdeling voor mensen met geheugenproblemen als dementie.

 

Luxe woonzorgstudio's binnen de zorgafdeling

Op deze psychogeriatrische zorgafdeling van zorgvilla Residence Haganum bevinden zich zes woonzorgstudio’s. De plafonds in deze woningen zijn hoog, er is dubbele beglazing en elk zorgwoning is voorzien van een kitchenette en een badkamer met toilet. De studio's bevinden zich aan de levendige straat- of rustigere tuinkant.

 

Positief effect bij geheugenproblemen

Op de afdeling is een gezamenlijke woonkamer waar elke ochtend met elkaar wordt ontbeten. Onder begeleiding maken de bewoners van de psychogeriatrische zorgafdeling gebruik van de faciliteiten en activiteiten van particulier woonzorgcentrum Residence Haganum. Gebleken is dat de diverse activiteiten, de levendigheid van de zorgvilla en de directe omgeving een bijzonder positief effect hebben op de bewoners. 

 

Professioneel zorgteam

Residence Haganum beschikt over een gediplomeerd zorgteam dat op uw wensen afgestemde zorg en begeleiding biedt. Dit doen wij waar mogelijk binnen de zorgindicatie die u heeft, eventueel aangevuld met particuliere zorg. U kunt tot 24 uur per dag rekenen op goede zorg. Ons particulier woonzorgcentrum beschikt over een nachtteam.

 

Omgeving van particulier woonzorgcentrum Residence Haganum

Het particulier woonzorgcentrum Residence Haganum is gevestigd aan de Tasmanstraat 188-1 in het levendige Zeeheldenkwartier in Den Haag.  Het openbaar vervoer bevindt zich letterlijk om de hoek.
 

Tarieven wonen en zorg

Een verblijf in een van de woonzorgstudio's binnen zorgvilla Residence Haganum kost tussen de 4.000 en 4.800 euro per maand. Dit bedrag is opgebouwd uit de huurprijs en de servicekosten. De zorg tijdens uw verblijf in onze zorgvilla in Den Haag wordt vergoed vanuit een thuiszorgindicatie of vanuit het zorggedeelte in een zorgindicatie vanuit het Centrum indicatiestelling zorg (Ciz).

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen binnen de besloten afdeling voor psychogeriatrische zorg in onze zorgvilla in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op via residencehaganum@florenceallure.nl en 070 – 318 49 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.