Header Allure
070 - 41 31 009

Tijdelijke zorg in Zorghotel Residence Haganum

Tijdelijke zorg | Zorghotel in Den Haag

Heeft u tijdelijk zorg nodig? U kunt dan terecht in een van de luxe hotelkamers van Zorghotel Residence Haganum in Den Haag. 

 

Logeren met de benodigde zorg

In Zorghotel Residence Haganum kunt u vanaf één nacht logeren en de benodigde zorg ontvangen. Het Zorghotel in Den Haag heeft gasten die tijdelijke zorg nodig hebben na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname of bij revalidatie. Sommigen verblijven bij ons om hun mantelzorger te ontlasten. Wat uw reden ook is: u bent altijd van harte welkom in een van de comfortabele hotelkamers.

 

Comfortabel verblijf met zorg

Samen met u brengen wij in kaart wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf met zorg. U kunt natuurlijk gebruikmaken van alle faciliteiten en activiteiten die zorgvilla Residence Haganum te bieden heeft. Florence Allure maakt het u zo comfortabel mogelijk. Overweegt u om permanent in een van de woonzorgstudio’s te komen wonen, dan kunt u door eerst in het Zorghotel te verblijven, ervaren of zorgvilla Residence Haganum inderdaad uw nieuwe thuis is. Het tarief voor een verblijf in het Zorghotel is afhankelijk van uw verblijfsduur en precieze zorgvraag. U kunt met en zonder zorgindicatie bij ons logeren. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding en offerte.

 

Residence Haganum: erkend zorghotel

Het Zorghotel van Residence Haganum is aangesloten bij de Stichting Nederlandse Herstellingsoorden en Zorghotels (SNHZ). Deze overkoepelende organisatie heeft als doel de kwaliteit van zorg-, herstel-, en revalidatiehotels en herstellingsoorden in Nederland te bevorderen en te bewaken.

 

Kosten Zorghotel

U betaalt 210 euro per dag. In dit bedrag zijn onder meer inbegrepen het verblijf, het eten en drinken, de aanwezigheid van 24 uur alarmering, de schoonmaak en de activiteiten. Doordat ons Zorghotel is aangesloten bij SNHZ wordt een deel van de kosten mogelijk via uw aanvullende verzekering vergoed. De zorg tijdens uw verblijf wordt vergoed vanuit een thuiszorgindicatie of vanuit het zorggedeelte in een zorgindicatie vanuit het Centrum indicatiestelling zorg (Ciz). 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen ons Zorghotel of om een kamer te reserveren, kunt u contact met ons opnemen via residencehaganum@florenceallure.nl en 070 – 318 49 00.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.