Header Allure
070 - 41 31 009

Word jij onze nieuwe zorgcollega?

Word jij onze nieuwe zorgcollega?

Ben jij een enthousiaste, professionele verpleegkundige, niveau 4? Word je blij van werken in een kleinschalige omgeving voor somatische en psychogeriatrische zorg? Kom dan werken in ons luxe particuliere woonzorgvoorziening Residence Haganum in Den Haag.

 

De uitdaging

Residence Haganum is een prachtige particuliere woonvoorziening voor senioren met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag. Naast 18 woningen zijn er ook 9 zorghotelkamers gevestigd in dit monumentale pand vlak bij het Vredespaleis.


De werkzaamheden

Wegens een groeiend aantal bewoners en hotelgasten zijn wij op zoek naar nieuwe collegae.


Wie zoeken we?

Enthousiaste, bekwame zorgverleners met intramurale ervaring, die de tijd willen nemen voor onze bewoners en gasten en die kwaliteit van zorg en bejegening erg belangrijk vinden. Je bent een teamplayer en wordt blij van werken in een kleinschalige woonomgeving. De verpleegkundige niveau 4 wordt tevens verantwoordelijk contactverpleegkundige. Daarbij kan de verpleegkundige ook leerlingen begeleiden en aandachtsvelder worden.


De verwachtingen

Voor deze functie staan de volgende functie-eisen centraal:

  •  Diploma MBO, niveau 4;

  • BIG geregistreerd;
  • Specialisatie en ruime ervaring in de psychogeriatrische zorg;
  • Bevoegd en bekwaam tot verrichten verpleegtechnische handelingen.
  • Leerlingen kunnen begeleiden.


Ons aanbod

Wij bieden een contract voor minimaal 16 uur per week (andere wensen bespreekbaar). Voor alle diensten maar geen nachtdiensten. Het salaris conform FWG schaal 45 van de CAO VVT. De aanstelling is voor een jaar, gericht op een vast dienstverband.


Solliciteren en extra informatie

Mocht je voldoen aan bovenstaande functie-eisen, dan ontvangen wij graag je CV met pasfoto en een motivatie via werving@florence.nl

Als je vragen hebt over de functie kan je bellen met Pam Hobbelman, locatiemanager of Ina Kooper, teamleider zorg, zij zijn bereikbaar via 06 - 55 42 10 03.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.