Header Allure
070 - 41 31 009

Zelfstandig huren met zorgmogelijkheden

Zelfstandige woning | particulier woonzorgcentrum | Den Haag

Bent u op zoek naar een comfortabele nieuwe woning waar u de zorg kunt ontvangen die u nodig heeft en wenst?

 

Zorgvilla in Den Haag met volop comfort

Wellicht is het particulier woonzorgcentrum Residence Haganum iets voor u. Onze zorgvilla beschikt over 23 luxe woonzorgstudio’s die u kunt huren. De woonstudio's zijn geschikt voor een persoon. De

privéstudio’s zijn gelijkvloers, makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers en voorzien van (nacht)alarmering. De plafonds in de appartementen zijn hoog, er is dubbele beglazing en elke zorgwoning is voorzien van een kitchenette en een badkamer met toilet.

 

Zorgappartement naar wens

De woonzorgappartementen in ons particulier woonzorgcentrum in Den Haag bevinden zich op de begane grond, de eerste of de tweede verdieping aan de levendige straat- of rustigere tuinkant. De zorgappartementen zijn bereikbaar met de lift. Als bewoner van zorgvilla Residence Haganum richt u uw woonzorgstudio in zoals u dat wenst. Als er meerdere woonzorgstudio’s beschikbaar zijn, heeft u altijd de keuze.

 

Professioneel zorgteam

Het particulier woonzorgcentrum Residence Haganum beschikt over een gediplomeerd zorgteam dat op uw wensen afgestemde zorg en begeleiding biedt. Dit doen wij waar mogelijk binnen de zorgindicatie die u heeft, eventueel aangevuld met particuliere zorg. Deze kan variëren van lichte huishoudelijke ondersteuning tot intensieve persoonlijke zorg. U geeft altijd zelf aan waar uw behoeften liggen. U kunt tot 24 uur per dag rekenen op goede zorg. Onze zorgvilla beschikt over een nachtteam. Onze medewerkers nemen de tijd voor u. Tegelijkertijd houden wij rekening met uw privacy en zelfstandigheid. Ook het professionele horecateam staat op deze manier voor u klaar. 

 

Omgeving van particulier woonzorgcentrum Residence Haganum

De omgeving van onze zorgvilla in Den Haag is in één woord gezellig. Het particulier woonzorgcentrum Residence Haganum is gevestigd aan de Tasmanstraat 188-1 in het Zeeheldenkwartier, dat bekendstaat als een van de sfeervolste wijken van Den Haag. De wijk ligt ingeklemd tussen Scheveningen en het centrum van Den Haag. Strand en stadshart zijn eenvoudig bereikbaar. Het openbaar vervoer bevindt zich letterlijk om de hoek, evenals de bekende Laan van Meerdervoort. In de directe omgeving van zorgvilla Residence Haganum bevinden zich vele winkels, cafés en restaurants. Binnen Residence Haganum vindt u ook diverse faciliteiten en activiteiten.

 

Tarieven wonen en zorg

Als bewoner van een van de woonzorgstudio's moet u rekenen op kosten die liggen tussen de 4.000 en 4.800 euro per maand. Dit bedrag is opgebouwd uit de huurprijs en de servicekosten. De zorg wordt vergoed vanuit een thuiszorgindicatie of vanuit het zorggedeelte in een zorgindicatie vanuit het Centrum indicatiestelling zorg (Ciz). Wanneer erg geen indicatie is of deze niet toereikend is, dan biedt ons particulier woonzorgcentrum de mogelijkheid particuliere zorg af te nemen. De kosten hiervan bedragen 35 euro per uur voor verzorging en 55 euro voor verpleging. De totale kosten van de huur, servicekosten en zorg- en dienstverlening zijn afhankelijk van uw precieze zorgvraag en wensen. U kunt met en zonder zorgindicatie bij ons wonen.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen in particulier woonzorgcentrum Residence Haganum in Den Haag? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding en offerte. Tijdens een rondleiding kunt u de sfeer proeven en kijken of onze zorgvilla in Den Haag uw nieuwe thuis wordt. Wij zijn bereikbaar via residencehaganum@florenceallure.nl en 070 – 318 49 00. Bekijkt u ook eens de plattegronden van onze woonzorgstudio's.

 


Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.