Bouw woonzorgcentrum Dekkersduin officieel van start!

31-5-2016
Bouw woonzorgcentrum Dekkersduin officieel van start!

Op vrijdag 19 april om 14.30 uur wordt de eerste paal van Florence woonzorg- en dienstencentrum Dekkersduin in de Campanulastraat in Den Haag geslagen door Jim van Geest, voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij wordt bij deze handeling bijgestaan door een lid van de cliëntenraad, een medewerker en een vrijwilliger. Met het slaan van de eerste paal wordt aangevangen met de bouw van een modern woonzorg- en dienstencentrum voor ouderen.

 

Vanuit een moderne visie op zorg, welzijn en dienstverlening gaat het nieuwe Dekkersduin voorzien in kleinschalige huisvesting voor dementerende ouderen en mensen met lichamelijke beperkingen. Tevens komen er 24 huurappartementen voor ouderen die zelfstandig wonen en ter ondersteuning een vorm van thuiszorg ontvangen. De oplevering van Dekkersduin is medio 2014 gepland.

 

Het nieuwe Dekkersduin krijgt een belangrijke wijkfunctie. Om dat te realiseren komen er -onder andere- een winkel, een kapsalon en een restaurant. Naast de bewoners van het gebouw zijn ook wijkbewoners van harte welkom van deze voorzieningen gebruik te maken.
Vanuit Dekkersduin wordt ook thuiszorg aan wijkbewoners geboden.

Voor informatie over het nieuwe Dekkersduin kan contact opgenomen worden met Martin Jansen, manager Uitzicht & Dekkersduin of Irma Hoogelander via telefoonnummer 070 - 754 00 09.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.