Hoogste punt van de bouw bereikt

31-5-2016
Hoogste punt van de bouw bereikt

Pannenbier bij Florence woonzorgcentrum Dekkersduin

 

Op donderdag 31 oktober is het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw van woonzorgcentrum Dekkersduin in de Campanulastraat gevierd. Met het hijsen van de Florence-vlag, een spetterend optreden van de Haagse brassband The Legendairs en een speciaal woord van waardering voor de mensen op de bouwplaats is deze mijlpaal feestelijk omlijst.

 

Dekkersduin voorziet in 24 zelfstandige huurappartementen voor mensen met een indicatie voor (thuis)zorg  en zeven groepswoningen voor cliënten met dementie  en voor cliënten met lichamelijke aandoeningen.

Het nieuwe Dekkersduin biedt bewoners en wijkbewoners de mogelijkheid, met nabije zorg, zo zelfstandig mogelijk te blijven. Op de begane grond worden diverse voorzieningen gerealiseerd voor zowel de bewoners van het gebouw als wijkbewoners, zoals een restaurant en  een advies-/informatiepunt. Dekkersduin zal thuiszorg bieden aan wijkbewoners en men kan er terecht voor een breed scala aan diensten en services aan huis maar ook voor gezellige evenementen.

 

Naar verwachting wordt het gebouw medio 2014 opgeleverd.

 

Voor informatie over de zorg en wonen in het nieuwe Dekkersduin kan contact worden opgenomen met Martin Jansen, manager Florence Thuis in Loosduinen & Segbroek of

met Irma Hoogelander via telefoonnummer 070 - 754 54 09.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.