Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Merkt u dat u steeds meer vergeet? En vindt u het daardoor niet prettig alleen thuis te zijn? Denkt u dan eens aan kleinschalig wonen.

 

Dit is in feite een schakel tussen zelfstandig wonen en een verzorgingshuis. U woont in een groep van zes mensen. Gezamenlijk zorgt u voor de maaltijden, de boodschappen en de was. Vierentwintig uur per dag is professionele zorg aanwezig om u waar nodig te ondersteunen. U heeft een eigen zit/slaapkamer om bezoek te ontvangen of te ontspannen. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer. 

 

Ook is er een uitgebreid activiteitenprogramma waaraan u kunt deelnemen, zoals fitness, wandelen en winkelen. Ondersteuning door familie of bekenden stellen wij bijzonder op prijs. Wanneer nodig staat er een team met een arts, casemanager, fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog voor u klaar. In totaal kunnen twaalf mensen gebruik maken van kleinschalig wonen.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.