Gulden Huis
070 - 41 31 000

Revalidatie en dagbehandeling

Revalidatie en dagbehandeling | Gulden Huis | Escamp Den Haag

Bent u op zoek naar revalidatie of dagbehandeling? Dan is Gulden Huis in Escamp de plek om te herstellen.

 

Revalideren in Escamp 

In verpleeghuis Gulden Huis in Escamp kunt u revalideren na een operatie of herstellen van een hersenbloeding. U kunt ook bij ons terecht voor nierdialyse. Het Gulden Huis werkt samen met diverse ziekenhuizen in Den Haag. In de praktijk betekent dit dat u snel bij ons terecht kunt. Meestal neemt de revalidatieperiode zo’n zes weken in beslag. 

 

Dagbehandeling in Escamp

Gulden Huis heeft ook een dagbehandeling voor cliënten met lichamelijke beperkingen. Met de dagbehandeling kunt u wonen in een verpleeghuis uitstellen of voorkomen. U kunt de dagbehandeling ook inzetten als aanvullende zorg na ontslag uit het ziekenhuis, of wanneer u na een tijdelijk verblijf weer naar huis gaat. Daarnaast wordt op de dagbehandeling een speciaal programma voor mensen met astma en COPD aangeboden.

 

Meer informatie dagbehandeling en revalidatie

Als u meer wilt weten over de revalidatie of dagbehandeling binnen Gulden Huis in Den Haag, kunt u mailen naar info@florence.nl of bellen met 070 - 41 31 000.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Expertisecentrum Gulden Huis
070 - 754 50 00
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag
info@florence.nl