Gulden Huis
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen met zorg | zorgafdelingen Gulden Huis | Escamp Den Haag

Heeft u een zorgprofiel voor verpleging en verzorging en zoekt u een nieuw thuis? Wellicht is Gulden Huis iets voor u.

 

Eigen appartement met passende zorg

U kunt wonen binnen verpleeghuis Gulden Huis als u een zorgindicatie heeft omdat u te maken heeft met een chronische lichamelijke beperking of dementie. U komt in Gulden Huis te wonen op een van de zorgafdelingen. U heeft een eigen kamer of een kamer die u deelt met een andere bewoner. Elke afdeling heeft daarnaast twee huiskamers. Hier wordt onder meer met elkaar gegeten en u kunt er ontspannen televisie kijken of met anderen een praatje maken. Ook vinden er diverse activiteiten plaats waaraan u kunt meedoen. Samen met u en uw familie bespreken we hoe we de zorg en verpleging zo goed mogelijk op u wensen kunnen afstemmen. Wij vinden het belangrijk dat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven leven, zoals u dat gewend bent.

 

Specialistische verpleeghuiszorg

Naast de reguliere zorg en verpleging biedt verpleeghuis Gulden Huis ook specialistische zorg voor mensen met de ziekte van Huntington of astma en COPD. Ook revalidatie na een hersenbloeding, operatie of dialyse is mogelijk in verpleeghuis Gulden Huis.

 

Directe omgeving Gulden Huis

Verpleeghuis Gulden Huis, dat plek biedt aan 175 mensen, ligt in het dynamische stadsdeel Escamp. Deze wijk kent een variatie aan culturen en is voortdurend in ontwikkeling. Gulden Huis ligt naast de levendige sportvelden, aan de Steenhouwersgaarde 1. Het verpleeghuis is een Buurthuis van de Toekomst. Dat wil zeggen dat er binnen Gulden Huis vele faciliteiten en activiteiten zijn waar niet alleen de bewoners, maar ook de wijkbewoners gebruik van maken. Daardoor is het binnen Gulden Huis net zo levendig als daar buiten. Het zorgt ook voor veel bijzondere ontmoetingen. Gulden Huis is goed bereikbaar met de auto. Op het terrein vindt u gratis parkeerruimte. Het verpleeghuis is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tramlijn 9 en 16.

 

Kosten wonen en zorg

Wij vertellen u graag meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. In de prijslijst van Gulden Huis vindt u daarnaast een overzicht van de kosten voor onze specifieke dienstverlening, bijvoorbeeld voor een internetaansluiting, een telefoonabonnement en een warme maaltijd in het restaurant.

 

Meer informatie over verblijven in verpleeghuis Gulden Huis

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor verpleging en zorg in Gulden Huis in Den Haag, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer en kunnen ook aan afspraak inplannen voor een rondleiding. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 - 754 50 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Verpleeghuis Gulden Huis
070 - 754 50 00
Steenhouwersgaarde 1
2542 AA Den Haag
info@florence.nl