Mariahoeve
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

wonen met zorg | zorgafdeling Mariahoeve | Den Haag

Heeft u dementie en/of psychiatrische problemen en intensieve zorg nodig? Dan kan verpleeghuis Mariahoeve uw nieuwe thuis zijn.

 

Eigen appartement op onze zorgafdeling

Binnen onze diverse zorgafdelingen kunt u wonen in een eigen appartement. Verpleeghuis Mariahoeve beschikt over een- en tweepersoonsappartementen. U maakt op de zorgafdeling gebruik van de gezamenlijke douche- en toiletruimte.

 

Meerdere zorgafdelingen in verpleeghuis Mariahoeve

Verpleeghuis Mariahoeve kent meerdere zorgafdelingen. Er zijn:

 

  • twee afdelingen voor jonge mensen met dementie;
  • twee  afdelingen voor ouderen met dementie.
  • één afdeling voor ouderen die door psychiatrische problemen niet meer zelfstandig kunnen wonen.

 

Directe omgeving

Expertisecentrum Mariahoeve is gevestigd aan de Hofzichtlaan 115 in de gelijknamige wijk aan de rand van Den Haag. Mariahoeve is een van de groenste wijken van Den Haag. Vlakbij vindt u onder meer het landgoed Marlot. Ook park Clingendael en het duingebied Meijendel zijn eenvoudig te bereiken. U woont in Mariahoeve heerlijk rustig en u kunt altijd de drukte opzoeken. Niet ver van het verpleeghuis bevindt zich het gezellige winkelcentrum Leidsenhage (ongeveer tien minuten met de bus). Verpleeghuis Mariahoeve is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: tram 6 en bus 24 stoppen aan de overkant. Het treinstation Mariahoeve ligt op loopafstand. Parkeren kan gratis voor de deur. Het expertisecentrum beschikt zelf ook over de nodige faciliteiten en activiteiten.

 

Kosten wonen en zorg

Wij vertellen u graag meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. De prijslijst van Mariahoeve biedt u een overzicht van de kosten voor de  specifieke dienstverlening, bijvoorbeeld voor een telefoonabonnement en een warme maaltijd in het restaurant.

 

Meer informatie verpleeghuis Mariahoeve

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor intensieve zorg in verpleeghuis Mariahoeve, neemt u dan contact met ons op. Dit kan via info@florence.nl en via 070 - 754 66 66. Wij geven u ook graag een rondleiding, zodat u zelf kunt ervaren hoe het zou zijn om in Mariahoeve te wonen.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Expertisecentrum Mariahoeve
070 - 754 66 66
Hofzichtlaan 115
2594 XZ Den Haag
info@florence.nl