CoornhertCentrum - Den Haag
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten | CoornhertCentrum | Florence

Binnen CoornhertCentrum is er altijd wat te doen. Er zijn diverse faciliteiten en dagelijks leuke activiteiten.

 

Faciliteiten: restaurant, bibliotheek en meer

Het wonen in Coornhertcentrum is extra aantrekkelijk omdat u als bewoner altijd gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.

 

  • Zo kunt u in ons gezellige restaurant een kopje koffie halen en er is gelegenheid om ’s middags en ’s avonds een warme maaltijd te gebruiken. Tussendoor kunt u ook lekkere snacks krijgen.
  • CoornhertCentrum beschikt verder over een winkel, een fitnessruimte, een fysiotherapiepraktijk, een kapper en een ruime tuin met zitjes.
  • De logeerkamer is tegen een kleine vergoeding te boeken, zodat uw bezoek desgewenst langer kan blijven.
  • Op de eerste etage vindt u een vestiging van de gemeentelijke bibliotheek met een ruime collectie boeken en dvd's.

 

Medische faciliteiten

 

  • Binnen CoornhertCentrum wordt een huisartsenspreekuur gehouden. Als bewoner kunt u hiervan gebruikmaken. U kunt overstappen naar een van de huisartsen die praktijk houden binnen CoornhertCentrum.
  • Daarnaast is er een tandheelkundige behandelkamer. Deze is in 2016 tot stand gekomen dankzij een legaat van een oud-bewoonster. Elke twee weken vindt in de behandelkamer een tandartsspreekuur plaats en elke week is er een tandtechnieker aanwezig. U kunt hier terecht voor een reguliere tandartscontrole of voor bijvoorbeeld aanpassingen aan protheses. Florence werkt in de tandheelkundige behandelkamer samen met  tandartsenpraktijk Aqua Dental Clinic.

 

Activiteiten: actief verenigingsleven in CoornhertCentrum

In CoornhertCentrum is een actief verenigingsleven opgezet, waarbij verschillende activiteiten via clubs worden aangeboden. Denkt u hierbij aan culturele en recreatieve activiteiten als sjoelwedstrijden, muzikale optredens, bingo, themamaaltijden en koffie-ochtenden. De activiteitenagenda van CoornhertCentrum staat vol met gezellige evenementen en u kunt altijd uw vrienden of familie uitnodigen. Wilt u liever individuele begeleiding door een van onze medewerkers? Ook dat kan! U kunt ook zelf of met elkaar activiteiten organiseren in een van onze groepsruimten.

 

Meer informatie over wonen in CoornhertCentrum

Bij de receptie van CoornhertCentrum aan het Erasmusplein 87 kunt u navragen wat de komende activiteiten zijn. U kunt contact met ons opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 08 88. Bekijkt u ook eens de agenda en het laatste nieuws van CoornhertCentrum.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl