CoornhertCentrum - Den Haag
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten | CoornhertCentrum | Florence

Binnen CoornhertCentrum is er altijd wat te doen. Er zijn diverse faciliteiten en dagelijks leuke activiteiten.

 

Faciliteiten: restaurant, bibliotheek en meer

Het wonen in CoornhertCentrum is extra aantrekkelijk omdat u als bewoner altijd gebruik kunt maken van de diverse faciliteiten.


 

  • Zo kunt u in ons gezellige restaurant een kopje koffie halen en er is gelegenheid om ’s middags en ’s avonds een warme maaltijd te gebruiken. Tussendoor kunt u ook lekkere snacks krijgen.
  • CoornhertCentrum beschikt verder over een winkel, een fitnessruimte, een fysiotherapiepraktijk, een kapper en een ruime tuin met zitjes. Elke dinsdag is er een diëtiste aanwezig. Ook komt de vertrouwenspersoon op dinsdagochtend langs.
  • De logeerkamer is tegen een kleine vergoeding te boeken, zodat uw bezoek desgewenst langer kan blijven.
  • Op de eerste etage vindt u een bibliotheek met een ruime collectie boeken.
     

Medische faciliteiten 

  • Binnen CoornhertCentrum wordt een huisartsenspreekuur gehouden. Als bewoner kunt u hiervan gebruikmaken. U kunt overstappen naar een van de huisartsen die praktijk houden binnen CoornhertCentrum.
  • Daarnaast is er een tandheelkundige behandelkamer. Deze is in 2016 tot stand gekomen dankzij een legaat van een oud-bewoonster. Elke twee weken vindt in de behandelkamer een tandartsspreekuur plaats en elke week is er een tandtechnieker aanwezig. U kunt hier terecht voor een reguliere tandartscontrole of voor bijvoorbeeld aanpassingen aan protheses. Florence werkt in de tandheelkundige behandelkamer samen met  tandartsenpraktijk Aqua Dental Clinic.

 

Activiteiten: actief verenigingsleven in CoornhertCentrum

In CoornhertCentrum is een actief verenigingsleven opgezet, waarbij verschillende activiteiten via clubs worden aangeboden. Denkt u hierbij aan culturele en recreatieve activiteiten als sjoelwedstrijden, muzikale optredens, bingo, themamaaltijden en koffie-ochtenden. De activiteitenagenda van CoornhertCentrum staat vol met gezellige evenementen en u kunt altijd uw vrienden of familie uitnodigen. Wilt u liever individuele begeleiding door een van onze medewerkers? Ook dat kan! U kunt ook zelf of met elkaar activiteiten organiseren in een van onze groepsruimten.

 

Meer informatie over wonen in CoornhertCentrum

Bij de receptie van CoornhertCentrum aan het Erasmusplein 87 kunt u navragen wat de komende activiteiten zijn. U kunt contact met ons opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 08 88. Bekijkt u ook eens de agenda en het laatste nieuws van CoornhertCentrum.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl