CoornhertCentrum - Den Haag
070 - 41 31 000

Huren met zorgmogelijkheden

Huren met zorg dichtbij | CoornhertCentrum | Den Haag

Heeft u geen zorgindicatie, maar wilt u wel graag wonen met zorg dicht bij? Dan biedt CoornhertCentrum mooie huurmogelijkheden.

 

Eigen appartement met eventuele zorg

In CoornhertCentrum kunt u uw eigen ruime en comfortabele appartement huren. De woning is voorzien van een keuken en badkamer met douche en toilet. Bent u samen, dan zijn er ook appartementen met twee kamers beschikbaar. In uw appartement heeft u alle gelegenheid om op uw eigen manier te leven, uw dag in te delen en uw bezoek te ontvangen.

 

Huren met zorg dicht bij

In CoornhertCentrum zijn dag en nacht professionele medewerkers aanwezig. In geval van nood kunt u via een alarmeringsknop een deskundige (zorg)medewerker oproepen. Onze huismeester houdt toezicht op het gebouw en de omgeving en zorgt ervoor dat de openbare ruimten niet alleen veilig maar ook schoon zijn. U heeft daarnaast diverse faciliteiten en activiteiten tot uw beschikking.

 

Over wonen in CoornhertCentrum

Wonen in CoornhertCentrum houdt in dat u woont in een warme, open omgeving met uw eigen persoonlijke vrijheid. Het woonzorgcentrum kent een humanistische inslag: open, tolerant en respectvol. U vindt CoornhertCentrum in de wijk Moerwijk aan het Erasmusplein 87 in Den Haag. Het groene en ruim opgezette Zuiderpark bevindt zich op ongeveer 800 meter afstand. In de buurt is altijd wat te doen. In de directe omgeving vindt u diverse winkels als een supermarkt en een bakker en ook een apotheek, een kapper, een bank en horecagelegenheden. Op nog geen 100 meter afstand van CoornhertCentrum bevindt zich het openbaar vervoer om u desgewenst verder weg te brengen. 

 

Kosten van huren zonder zorgindicatie

De appartementen worden verhuurd door Woonzorg Nederland. De kosten van de huur van een appartement zijn afhankelijk van de grootte van het appartement. Het aanvragen van huursubsidie is mogelijk. Of u deze krijgt, is onder meer afhankelijk van uw jaarinkomen en uw eigen vermogen. Het afnemen van een maandelijks basispakket is verplicht. In het basispakket zit onder andere dertien keer een driegangenmenu, een woonzorgconsulent voor al uw vragen, 24-uursalarmering en een slaapwacht voor de nacht. Met de servicekosten betaalt u een voorschot voor gas, water en elektriciteit in zowel uw eigen appartement als in de algemene ruimten. Ook betaalt u onder andere voor de aanwezigheid van de huismeester, het schoonhouden van algemene ruimten, de raambewassing buiten en het tuinonderhoud. U vindt een overzicht van de kosten in de prijslijst van wonen in CoornhertCentrum. 

 

Kosten van zorg

De eventueel door u benodigde zorg in het CoornhertCentrum betaalt u apart, bijvoorbeeld via de Zorgverzekeringswet, de Wet op Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of uit eigen middelen.

 

Meer informatie over wonen in CoornhertCentrum

Bent u nieuwsgierig geworden naar het zorgeloos wonen in CoornhertCentrum? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Onze servicebalie aan het Erasmusplein 87 is elke werkdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Wilt u een uitgebreide rondleiding door CoornhertCentrum, dan kunt u contact opnemen met de woonzorgconsulent Hennie Croes. Dat kan via hennie.croes@florence.nl of via 070 - 754 08 17.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl