CoornhertCentrum - Den Haag
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen verzorgingshuis CoornhertCentrum | Den Haag

Bent u op zoek naar een omgeving waarin u prettig woont en waar u de juiste zorg krijgt? Denkt u dan eens aan CoornhertCentrum.

 

Zorg bij lichamelijke klachten of dementie

Het verzorgingshuis CoornhertCentrum in Escamp in Den Haag biedt zorg bij lichamelijke klachten of dementie. U heeft een zorgindicatie nodig om binnen onze zorgafdelingen te kunnen wonen. Binnen de zorgafdeling heeft u de beschikking over een comfortabel appartement. Binnen CoornhertCentrum vindt u diverse faciliteiten en activiteiten. Hier kunt u, al dan niet onder begeleiding, van gebruikmaken of aan meedoen.

 

Over wonen in CoornhertCentrum

Wonen in verzorgingshuis CoornhertCentrum houdt in dat u woont in een warme, open omgeving met uw eigen persoonlijke vrijheid. Het woonzorgcentrum kent een humanistische inslag: open, tolerant en respectvol. Uw persoonlijke keuzes staan centraal. U heeft de regie over uw eigen leven en beslist zelf wat u wilt en nodig heeft. 
 

Directe omgeving CoornhertCentrum

U vindt CoornhertCentrum in de wijk Moerwijk aan het Erasmusplein 87 in Den Haag. De entree bevindt zich aan de Joan Blasiusstraat. Het groene en ruim opgezette Zuiderpark is op loopafstand. In de buurt is er altijd wat te doen en winkels en openbaar vervoer zijn dichtbij. 

 

Kosten wonen en zorg in verzorgingshuis CoornhertCentrum

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Bekijkt u ook de prijslijst van wonen in CoornhertCentrum. Hierin staan de kosten die u betaalt voor onder meer een telefoonabonnement of een warme maaltijd in het restaurant.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen binnen de zorgafdelingen van CoornhertCentrum? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Onze servicebalie aan het Erasmusplein 87 is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend. Wilt u een uitgebreide rondleiding door CoornhertCentrum, dan kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 08 88. Heeft u geen zorgindicatie, maar zou u wel graag een woning willen huren met zorg dichtbij? Bekijkt u dan eens de huurappartementen binnen CoornhertCentrum.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum CoornhertCentrum
070 – 754 08 88
Erasmusplein 87
2532 RG Den Haag
info@florence.nl