Header Dekkersduin
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten in Dekkersduin | Den Haag

Houdt u van gemak en gezelligheid? Dan zijn de faciliteiten en activiteiten van Dekkersduin voor u een mooie aanvulling.

 

Faciliteiten binnen woonzorgcentrum Dekkersduin

Woonzorgcentrum Dekkersduin biedt, naast het wonen binnen een zorgafdeling of het wonen in een van de huurappartementen, diverse faciliteiten en activiteiten:

 

  • Zo is er op de begane grond een restaurant. Huurders van Dekkersduin kunnen 's avonds in het restaurant eten. Een keer per week kunnen ook de bewoners van de zorgafdelingen, onder begeleiding, eten in het restaurant.
  • Het restaurant is daarnaast een vrij te gebruiken ontmoetingsplek binnen Dekkersduin, bijvoorbeeld om met andere bewoners een spelletje te doen of meerdere familieleden tegelijk te ontvangen.
  • Dekkersduin heeft twee binnentuinen, een voor de huurders en een voor de bewoners van de zorgafdelingen. Hier kunt u van de buitenlucht genieten en bij mooi weer in het zonnetje zitten.
  • Ook voor lichamelijke verzorging hoeft u de deur niet uit: op afspraak kunt u  gebruikmaken van de kapper, de schoonheidsspecialiste en de pedicure.

 

Activiteiten: rijk verenigingsleven

Binnen Dekkersduin is er ook altijd wat te doen. Het woonzorgcentrum kent een rijk verenigingsleven. U kunt zich als huurder bijvoorbeeld aansluiten bij verschillende clubs: Muziek, Tien voor Taal, Creatief, Sport. Wellicht heeft u zelf een leuk idee voor een activiteit met uw medebewoners. Voor de bewoners van onze zorgafdelingen organiseren we activiteiten binnen de huiskamers.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten, activiteiten en de mogelijkheden van wonen in Dekkersduin? Neemt u dan contact op via info@florence.nl of via 070 - 754 00 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Dekkersduin
070 - 754 00 00
Campanulastraat 6
2555 DE Den Haag
info@florence.nl