Header Dekkersduin
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Comfortabel wonen in Dekkersduin

Bent u op zoek naar een beschermde woonomgeving met de juiste zorg? Wellicht is verpleeghuis Dekkersduin uw nieuwe thuis.

 

Zorg bij lichamelijke klachten of dementie 

In verpleeghuis Dekkersduin in Loosduinen in Den Haag kunt u wonen als u een zorgindicatie heeft voor uw lichamelijke klachten (zorgzwaartepakket 6) of dementie (zorgzwaartepakket 5). Binnen onze afdelingen woont u kleinschalig, met zeven andere bewoners. Dekkersduin heeft in totaal zeven woonafdelingen, zes voor mensen met dementie en een voor mensen met een lichamelijke problematiek. Binnen het kleinschalig wonen-concept verblijft u in een eigen comfortabel appartement met badkamer en toilet.  Binnen elke woonafdeling is een gezellige huiskamer waar u andere bewoners kunt ontmoeten. Er wordt binnen de huiskamer ook met elkaar gegeten en er vinden diverse activiteiten plaats.

 

Bewegingsvrijheid binnen Dekkersduin

Woonzorgcentrum Dekkersduin zet in op zoveel mogelijk bewegingsvrijheid voor de bewoners binnen de zorgafdelingen. Met die reden zijn de afdelingen voor mensen met dementie onderling met elkaar verbonden. Ook wordt er ingezet op het aanbieden van een zo'n normaal mogelijk dagritme. Daarbij kijken we zoveel mogelijk naar wat onze bewoners nog wel kunnen.  


Omgeving en bereikbaarheid Dekkersduin

Verpleeghuis Dekkersduin ligt aan de Campanulastraat in de rustige wijk Bohemen nabij de badplaats Kijkduin en natuurgebied Meer en Bos. Dekkersduin heeft parkeerruimte voor de deur. De halte van bus 24 is op 2 à 3 minuten loopafstand, naar de RandstadRail 3 is de loopafstand circa 10 minuten. Binnen Dekkersduin zijn diverse faciliteiten

 

Meer informatie verpleeghuis Dekkersduin

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wonen met verpleeghuiszorg in verpleeghuis Dekkersduin in Den Haag? Neemt u dan contact met ons op via info@florence.nl of via 070 - 754 00 00.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Dekkersduin
070 - 754 00 00
Campanulastraat 6
2555 DE Den Haag
info@florence.nl