Header Duinhage
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten | Verzorgingshuis Duinhage | Den Haag

Verzorgingshuis Duinhage voorziet u van vele gemakken in de vorm van handige faciliteiten en leuke activiteiten.

 

Faciliteiten en activiteiten in verzorgingshuis Duinhage

Houdt u van lekker eten, van wandelen in de tuin of doet u graag mee aan fitness? Eigenlijk hoeft u voor heel veel zaken verzorgingshuis Duinhage niet uit. U vindt binnen ons verzorgingshuis in Loosduinen vele faciliteiten. Ook als wijkbewoner kunt u gebruikmaken van de activiteiten en faciliteiten.

 

Van restaurant tot dagactiviteitencentrum

 • Zo is er een kapsalon, waar u op afspraak terecht kunt.
 • Bij de pedicure kunt u, eveneens op afspraak, uw voeten laten verzorgen.
 • Verzorgingshuis Duinhage heeft ook een restaurant. Hier kunt u terecht zonder te reserveren. Dagelijks wordt in het sfeervolle restaurant op twee momenten een warm driegangendiner (€ 8,95) geserveerd. U kunt in het restaurant eten of de maaltijd ophalen tussen 12.15 en 13.00 uur of tussen 17.00 en 17.45 uur (€ 8,95). Uiteraard kunt u ook terecht voor een lekker kopje koffie of thee.
 • In de winkel van Duinhage kunt u uw kleine dagelijkse boodschappen doen.
 • Wandelen of lekker in het zonnetje zitten met mooi weer kunt u in de (terras)tuin van ons verzorgingshuis.
 • In onze gezellige leeshoek kunt u boeken lenen.
 • Fietstochten door de stad of door de bossen? Het kan allemaal in ons moderne fitnesscentrum FlorenceFit. Op een groot scherm trekt een prachtige omgeving voorbij terwijl u uw kilometers maakt. Ook is er een spelapparaat waar u op een scherm ziet welke bewegingen u maakt.
 • De behandelruimten voor fysiotherapie bevinden zich eveneens binnen het verzorgingshuis.
 • Duinhage beschikt over een hotelkamer die speciaal is bedoeld voor uw familie of overig bezoek. De hotelkamer biedt ook uitkomst aan familie of vrienden van wijkbewoners die niet over een slaapgelegenheid beschikken. De kamer kan worden gereserveerd via het Wijkservicepunt dat is gevestigd in Duinhage. Om te reserveren kunt u langslopen of bellen met 070 - 754 16 66.

 • Kunst neemt een belangrijke plaats in bij Duinhage. We genieten van al het moois dat onze rijke Nederlandse cultuur heeft voortgebracht. Dit ziet u terug in onze vaste kunstcollectie en in de wisselende tentoonstellingen die onze ruimten verfraaien.
 • Op de zorgafdelingen zijn twee huiskamers die dagelijks tussen 8.00 en 20.00 uur geopend zijn.

 

Nog meer activiteiten

Klassieke muziek, filmmiddagen, optredens van aansprekende artiesten. De activiteitenagenda van verzorgingshuis Duinhage staat vol met inspirerende bijeenkomsten. Als bewoner en als wijkbewoner kunt u met vrienden of bekenden aanschuiven voor een verrassende ontmoeting met kunst en cultuur.

 

Meer informatie

Als u meer wilt weten over de faciliteiten en het activiteitenprogramma van verzorgingshuis Duinhage loopt u dan gerust even langs aan De Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag. E-mailen of bellen kan ook: info@florence.nl en 070 - 754 16 66.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl