Header Duinhage
070 - 41 31 000

Huren met zorgmogelijkheden

Huren met zorg | woonzorgcentrum Duinhage | Florence

Zou u graag zelfstandig een appartement willen huren met zorg dicht bij? Dan is wonen in Duinhage wellicht iets voor u.

 

Verzorgd, beschermd en veilig wonen in Duinhage

Ook zonder zorgindicatie kunt u wonen in woonzorgcentrum Duinhage in Den Haag. U huurt een comfortabel appartement gewoon bij Florence. Wonen in Duinhage betekent dat u verzorgd, beschermd en veilig woont met de gezelligheid van andere mensen om u heen en handige faciliteiten en leuke activiteiten dicht bij. Ook wanneer u wel (thuis)zorg nodig blijkt te hebben, bent u van alle gemakken voorzien. De benodigde zorg is altijd dicht bij.

 

Uw eigen appartement

Woonzorgcentrum Duinhage beschikt over 98 appartementen, voorzien van een kitchenette, toilet en douche. Voor echtparen zijn er een aantal tweekamerappartementen beschikbaar. Een aantal appartementen is geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Directe omgeving woonzorgcentrum Duinhage

Het woonzorgcentrum Duinhage is gevestigd aan De Savornin Lohmanlaan 202 in Loosduinen in Den Haag. De directe omgeving is prachtig groen en dicht bij vindt u duinen, strand en zee. De haltes van buslijnen 23 en 24 en RandstadRail 3 zijn op vijf minuten loopafstand. Voor het woonzorgcentrum vindt u voldoende gratis parkeergelegenheid. Dicht bij is ook een gezellig winkelcentrum.

 

Huurprijzen en servicekosten

De huurprijzen van de appartementen binnen woonzorgcentrum Duinhage variëren en zijn afhankelijk van de grootte en de ligging van het appartement. U betaalt daarnaast een vast bedrag aan servicekosten. Onder de servicekosten vallen onder meer het schoonhouden van de algemene ruimten, de huismeester en het tuinonderhoud. Bekijkt u ook de prijslijst van Duinhage voor specifieke kosten als het schoonmaken van uw appartement of het lid worden van een club.

 

Meer informatie over huren in woonzorgcentrum Duinhage

Heeft u interesse in het huren van een appartement in woonzorgcentrum Duinhage in Den Haag? En wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met onze woonzorgconsulente. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 754 16 19. Wij brengen ook graag voor u de precieze kosten in kaart.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl