Header Duinhage
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdeling

Wonen binnen zorgafdeling | verzorgingshuis Duinhage | Loosduinen Den Haag

Met een indicatie voor behandeling, bij dementie of een lichamelijke aandoening, kunt u wonen binnen de zorgafdeling van Duinhage.

 

Eigen appartement met zorg op maat

Als bewoner beschikt u over een eigen appartement binnen verzorgingshuis Duinhage in Den Haag. U ontvangt daarbij de noodzakelijke zorg die wordt betaald vanuit uw zorgindicatie. Op de zorgafdeling bevinden zich twee huiskamers die dagelijks zijn geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Hier vinden regelmatig activiteiten plaats en wordt gezamenlijk gegeten. Natuurlijk kunt u als bewoner van onze zorgafdeling ook gebruikmaken, al dan niet onder begeleiding, van de overige faciliteiten en activiteiten binnen verzorgingshuis Duinhage.

 

Directe omgeving verzorgingshuis Duinhage

Verzorgingshuis Duinhage is gevestigd aan de Savornin Lohmanlaan 202 in Den Haag in de groene wijk Bohemen in Segbroek. In de directe omgeving vindt u vele comfortabele bankjes waarop u even kunt uitrusten wanneer u een wandelingetje door de buurt maakt. Een gezellig winkelcentrum en het strand zijn op loopafstand. Verzorgingshuis Duinhage is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: bus 23, bus 24 en RandstadRail 3. De haltes bevinden zich op vijf minuten loopafstand. Ook met de auto is het verzorgingshuis goed te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Duinhage: belangrijke rol in de wijk

Omdat al onze woonzorgcentra de deuren open hebben staan voor mensen van buitenaf, speelt ook Duinhage een belangrijke verbindende rol in de wijk. Het is een plek waar mensen graag samen komen. Er worden veel activiteiten georganiseerd waaraan zowel de bewoners van verzorgingshuis Duinhage als de wijkbewoners meedoen. Denkt u aan concerten, bloemschikken, gymnastiek, zingen, handwerken en koffieochtenden. Ook in het restaurant kan iedereen dagelijks terecht voor een kopje koffie of thee, een lunch of een diner.

 

Kosten wonen en zorg in verzorgingshuis Duinhage

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer. Bekijkt u ook de prijslijst van Duinhage. Hierin vindt u meer informatie over de specifieke kosten binnen dit verzorgingshuis in Segbroek in Den Haag, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van uw appartement, voor het lid worden van een club of voor een maaltijd.

 

Meer informatie

Bent u benieuwd in hoeverre verzorgingshuis Duinhage in Den Haag past in uw idee van een nieuw thuis waar u veilig, beschermd en veilig kunt wonen? U bent altijd welkom om langs te komen voor een rondleiding. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 16 66.

 

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Duinhage
070 - 754 16 66
De Savornin Lohmanlaan 202
2566 AW Den Haag
info@florence.nl