Header Houthaghe
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen onze zorgafdelingen | verzorgingshuis Houthaghe | Loosduinen | Den Haag

Wanneer u zorg nodig heeft doordat u lichamelijke klachten of lichte dementie heeft, dan kunt u wonen binnen Houthaghe.

 

Eigen appartement binnen zorgafdeling

Ons verzorgingshuis in Loosduinen beschikt over meerdere zorgafdelingen waar u zelfstandig kunt wonen met de zorg die u nodig heeft. U heeft hiervoor een zorgindicatie nodig. U beschikt op de zorgafdeling over een eenkamerappartement, een tweekamerappartement of een rolstoelappartement. Uw woning is standaard voorzien van een eigen toilet en doucheruimte, een kitchenette met koelkast, een aansluiting voor televisie en telefoon, kastruimte en een balkon.

 

Omgeving en bereikbaarheid Houthaghe

Het verzorgingshuis Houthaghe ligt aan de Toon Dupuisstraat 10 in de wijk Houtwijk in het Haagse stadsdeel Loosduinen. In de directe omgeving vindt u het gezellige winkelcentrum Houtwijk. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Binnen het woonzorgcentrum bent u ook van allerlei gemakken voorzien. Er zijn diverse faciliteiten en activiteiten waarvan u kunt gebruikmaken of aan mee kunt doen. 

 

Kosten wonen en zorg in verzorgingshuis

In dit artikel vertellen wij u graag meer over de kosten van wonen en zorg in een verzorgingshuis. Bekijkt u ook de prijslijst van wonen in Houthaghe.  Hierin staat onder meer wat een ontbijt, lunch of avondmaaltijd kost als u die niet zelf bereid, en wat de kosten zijn van een linnenpakket.

 

Meer informatie verzorgingshuis Houthaghe

Als u benieuwd bent hoe het is om te wonen in Houthaghe dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding. Wij laten u graag zien wat ons verzorgingshuis voor u kan betekenen en hoe gezellig het is in Houthaghe. Er is bij ons altijd wat te doen. Ook wanneer u andere vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanvragen van een zorgindicatie, kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 - 754 60 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Houthaghe
070 - 754 60 00
Toon Dupuisstraat 10
2552 SB Den Haag
info@florence.nl