Header-afbeelding Jonker Frans
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen onze zorgafdelingen | verzorgingshuis Jonker Frans

Wanneer u zorg nodig heeft, omdat u dementie heeft, dan kunt u in verzorgingshuis Jonker Frans kleinschalig wonen.

 

Uw eigen appartement met zorg en ondersteuning

Woonzorgcentrum Jonker Frans staat voor comfortabel wonen met zorg in een gastvrije omgeving voor ouderen. Ons verzorgingshuis in het Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag bestaat uit 81 een- en tweekamerzorgwoningen. Alle tweekamerwoningen beschikken over een slaapkamer, woonkamer met keukenblok en badkamer met toilet. U bepaalt zelf hoe u uw leven inricht. Samen met de zorgmedewerkers bekijkt u waar u ondersteuning nodig heeft. Jonker Frans biedt structuur en veiligheid en ontspanning in de vorm van diverse activiteiten. U kunt rekenen op menselijke, warme en persoonlijke aandacht.

 

Eenkamerwoning binnen onze zorgafdeling

Heeft u meer ondersteuning nodig in uw dagelijks leven, bijvoorbeeld doordat u dementie heeft, dan biedt ons verzorgingshuis in Den Haag een veilige omgeving in een van de eenkamerwoningen. U woont binnen een zorgafdeling en kunt gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer en keuken. Hier is dagelijks begeleiding aanwezig en ontmoet u andere bewoners. In de huiskamer worden ook de maaltijden geserveerd. Eet u liever in uw eigen appartement? Dat kan natuurlijk ook. U geeft zelf aan wat u wilt.   

 

Directe omgeving verzorgingshuis Jonker Frans

In het verzorgingshuis Jonker Frans kunt u altijd, al dan niet onder begeleiding, gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten. In de directe omgeving van Jonker Frans vindt u onder meer winkels en openbaar vervoer. Tramlijnen 2 en 12 en buslijnen 13 en 14 stoppen in de buurt. Het verzorgingshuis Jonker Frans ligt in de het Regentesse-Valkenboskwartier in Den Haag. Deze wijk heeft een grote diversiteit aan culturen. De culturele kenmerken van de wijk weerspiegelen zich ook in de samenstelling van de cliënten en medewerkers van Jonker Frans. Ons verzorgingshuis biedt een warme, huiselijke sfeer waarin alle culturele achtergronden van onze (wijk)bewoners een plaats hebben.

 

Kosten wonen en zorg verzorgingshuis

Wanneer u in een verzorgingshuis als Jonker Frans komt te wonen, krijgt u te maken met voorwaarden en met kosten. Daarover vertellen wij u graag meer in het artikel kosten voor wonen en zorg. In de prijslijst van Jonker Frans vindt u een overzicht van de kosten voor bijvoorbeeld het laten schoonmaken van uw appartement.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Jonker Frans gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie

Wanneer u denkt dat ons verzorgingshuis Jonker Frans wellicht iets voor u is, kunt u zich altijd door een medewerker laten rondleiden. Wij laten u, en uw familieleden of vrienden, graag zien wat de mogelijkheden zijn en vertellen u alles wat u weten wilt. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen via info@florence.nl of via 070 - 41 31 000.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Jonker Frans
070 - 754 11 11
Newtonplein 100
2562 JZ Den Haag
info@florence.nl