Tijdelijke zorg verzorgingshuis Loosduinse Hof

Tijdelijke zorg | verzorgingshuis Loosduinse Hof | Den Haag

Heeft u tijdelijke zorg nodig in Loosduinen? Dan kunt u tijdelijk bewoner worden van Loosduinse Hof.

 

Kort verblijf met zorg in Loosduinen

Verzorgingshuis Loosduinse Hof in Den Haag beschikt over zes appartementen die speciaal zijn bedoeld voor tijdelijke bewoners. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u kortdurende zorg nodig heeft, omdat uw mantelzorger met vakantie gaat. Bent u ziek of herstellende of heeft u net een operatie ondergaan? Ook juist dan kan een tijdelijk verblijf met zorg een vertrouwde en comfortabele oplossing zijn.

 

Eigen appartement met faciliteiten dicht bij

U beschikt in Loosduinse Hof over uw eigen appartement met keuken, douche en toilet. Daarnaast kunt u, al dan niet onder begeleiding, gebruikmaken van de diverse faciliteiten en activiteiten van verzorgingshuis Loosduinse Hof.

 

Kosten tijdelijke zorg in Loosduinen

De kosten voor een tijdelijk verblijf in verzorgingshuis Loosduinse Hof zijn afhankelijk van hoe lang u blijft en wat precies uw zorgvraag is. In de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt u kijken of (een deel van) de kosten worden vergoed.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van tijdelijke zorg in Loosduinse Hof in Den Haag kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl of via 070 - 754 04 44.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Loosduinse Hof
070 - 754 04 44
Glenn Millerhof 5
2551 JP Den Haag
info@florence.nl