Loosduinse Hof Slideshow
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen met zorg | verzorgingshuis Loosduinse Hof | Den Haag

Heeft u een lage zorgindicatie? Dan kunt u ervoor kiezen om in verzorgingshuis Loosduinse Hof te komen wonen.

 

Uw eigen appartement

U heeft binnen Loosduinse Hof in Den Haag de beschikking over uw eigen een- of tweepersoonsappartement. Elk appartement heeft een keuken, douche en toilet. U woont dus geheel zelfstandig binnen een zorgafdeling. Een aantal appartementen binnen Loosduinse Hof is speciaal ingericht voor mensen met een rolstoel. Ons sfeervolle verzorgingshuis biedt een thuis aan zo’n 150 bewoners. Zes appartementen zijn bedoeld voor mensen die tijdelijke zorg nodig hebben.

 

Zorg dicht bij en zorg op maat

Doordat u zelfstandig woont kunt u rekenen op zorg dicht bij en zorg op maat. Heeft u lichte dementie dan krijgt u bijvoorbeeld intensievere zorg. Florence zorgt ervoor dat u met een gerust en veilig gevoel kunt wonen.

 

Ondersteuning van medewerkers en vrijwilligers

Loosduinse Hof is HKZ-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die binnen de zorg bestaan. Regelmatig worden wij hierop opnieuw beoordeeld. Ook hebben wij een kwaliteitskeurmerk voor vrijwilligers. Zij staan net als onze professionals graag voor u klaar. In Loosduinse Hof stimuleren wij uw zelfredzaamheid, maar waar nodig ondersteunen we u. Altijd in overleg. 

 

Omgeving en bereikbaarheid Loosduinse Hof

Verzorgingshuis Loosduinse Hof ligt aan de rand van Oud-Loosduinen aan het Glenn Millerhof 5. Loosduinse Hof is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In Loosduinse Hof bent u thuis, maar net zo gemakkelijk uit. U woont vlak bij Kijkduin en bij het winkelcentrum van Loosduinen. Een toplocatie. En met de tram bent u zo in hartje stad. Binnen Loosduinse Hof zelf is er ook altijd wat te beleven. Er staan diverse faciliteiten en activiteiten tot uw beschikking.

 

Kosten wonen en zorg

Wanneer u in een verzorgingshuis als Loosduinse Hof komt te wonen, krijgt u te maken met voorwaarden en met kosten. Daarover vertellen wij u graag meer in het artikel kosten voor wonen en zorg. In de prijslijst van Loosduinse Hof vindt u een overzicht van de kosten voor bijvoorbeeld een warme maaltijd of het laten wassen van uw kleding.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Loosduinse Hof gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie verzorgingshuis Loosduinse Hof

Zou u graag eens willen rondkijken in Loosduinse Hof in Den Haag om te kijken of dit de plek is waar u wilt wonen? Maakt u dan een afspraak met ons. Wij laten u graag Loosduinse Hof zien en vertellen u alles wat u weten wilt. Ook wanneer u andere vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanvragen van een zorgindicatie, kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen. Wij zijn bereikbaar via info@florence.nl en via 070 - 754 04 44.

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Loosduinse Hof
070 - 754 04 44
Glenn Millerhof 5
2551 JP Den Haag
info@florence.nl