Oostduin Pand
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten | verzorgingshuis Oostduin | Den Haag

Verzorgingshuis Oostduin biedt u diverse faciliteiten en leuke activiteiten. We vertellen u graag meer.

 

Vele faciliteiten: u hoeft in principe de deur niet uit

Als (tijdelijke) bewoner van verzorgingshuis Oostduin hoeft u eigenlijk de deur niet uit. Binnen ons woonzorgcentrum vindt u diverse handige faciliteiten, waar ook wijkbewoners gebruik van maken. Verzorgingshuis Oostduin beschikt over:

 

  • Een brasserie: lekker eten doet u in uw appartement of kamer, maar kan ook zeker in ons gezellige brasserie. Uw familie en vrienden zijn ook altijd welkom om een hapje mee te eten. U zult ook vele wijkbewoners in onze brasserie ontmoeten.
  • Een tuin met terras: met heerlijk weer kunt u lekker buiten zitten op ons terras of een wandelingetje maken door onze prachtige tuin.
  • Een bibliotheek: hier vindt u altijd een goed boek. De bibliotheek in Oostduin is een samenwerking met de Bibliotheek Den Haag.
  • Een winkel: voor al uw dagelijkse boodschappen.
  • Een logeerkamer: tegen een geringe vergoeding kunt u onze logeerkamer huren. Handig als uw bezoek wil blijven slapen. Eventueel kan ook thuiszorg worden ingeschakeld.
  • Een kapper: hier kunt u op afspraak terecht.
  • Een pedicure: bij onze pedicure kunt u op afspraak u uw voeten laten verzorgen, ook voor de medische voet kunt u hier terecht voor de juiste pedicurebehandelingen.
  • Een fysiotherapiepraktijk: hier kunt u effectief kunt werken aan uw lichamelijke beperking.
  • Een geestelijk verzorger: voor als u begeleiding nodig heeft.
  • Een ontmoetingsruimte: hier kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken of genieten van een lekker drankje met een bijpassend hapje.

Heeft u iets te vieren? Op elke etage zijn ruimten beschikbaar die u hiervoor kun gebruiken. In verzorgingshuis Oostduin weten we wat er nodig is om het leven aangenaam te maken.

 

Diverse activiteiten waaraan u kunt meedoen

Zo weten wij ook dat activiteiten goed zijn voor uw welzijn. U kunt binnen ons woonzorgcentrum meedoen aan diverse activiteiten, die in samenspraak met u worden georganiseerd. Op het programma staan onder meer schildercursussen, film- en muziekmiddagen en dagjes uit. Daarnaast kunt naar een diensten toe in de kerken in de directe omgeving van Oostduin. Vervoer kan worden geregeld.

 

 Oostduin is Buurthuis van de Toekomst

Oostduin is ook een zogeheten Buurthuis van de Toekomst. Dat houdt in dat Florence het woonzorgcentrum deelt met andere organisaties in de wijk. Op die manier wordt er samengewerkt aan leuke activiteiten. Door een Buurthuis van de Toekomst te zijn is ons woonzorgcentrum nog meer een plek waar mensen samenkomen voor een praatje, een cursus of een leuke muziekmiddag.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de faciliteiten of activiteiten van verzorgingshuis Oostduin? Loopt u dan gerust langs bij onze receptie. U vindt Oostduin aan de Goetlijfstraat 5 in Den Haag. U kunt natuurlijk ook altijd e-mailen of bellen. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 754 05 55.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl