Oostduin Pand
070 - 41 31 000

Huren met zorgmogelijkheden

Huren met zorg dicht bij | Benoordenhout | Den Haag

In Oostduin kunt u zelfstandig een appartement huren met zorg dicht bij. Dit kan zonder zorgindicatie.

 

Verzorgd wonen in woonzorgcentrum Oostduin

Woonzorgcentrum Oostduin in Den Haag biedt comfortabele appartementen die u kunt huren van Florence. Wonen in Oostduin zorgt ervoor dat u verzorgd, beschermd en veilig woont met zorg dicht bij. U vindt binnen Oostduin de nodige gezelligheid van andere bewoners en het woonzorgcentrum biedt u diverse faciliteiten en activiteiten. Ook wanneer u (thuis)zorg nodig heeft, woont u in Oostduin uitstekend. De zorg die u nodig heeft, is zo geregeld.

 

Eigen comfortabele appartement met zorg dicht bij

Woonzorgcentrum Oostduin beschikt over 98 appartementen. Als huurder heeft u een eenkamerappartement met kitchenette, toilet en douche. Een aantal appartementen binnen Oostduin is geschikt voor echtparen, dit zijn tweekamerappartementen. Ook heeft Oostduin appartementen die speciaal geschikt zijn gemaakt voor rolstoelgebruikers. De appartementen kijken uit op de tuin van verzorgingshuis Oostduin of op het bos van het landgoed Arendsdorp/Oostduin. Beide uitzichten zijn prachtig. Indien beschikbaar heeft u natuurlijk altijd de keuze.

 

Directe omgeving woonzorgcentrum Oostduin

Woonzorgcentrum Oostduin is gevestigd aan de Goetlijfstraat 5 in de rustige wijk Benoordenhout in Den Haag. Ons verzorgingshuis ligt op het prachtige, groene landgoed Arendsdorp/Oostduin. In het omringende park kunt u heerlijk een wandeling maken. Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u ook genieten in onze prachtige tuin met terras. Oostduin is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Voor de deur is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Binnen Oostduin vindt u diverse faciliteiten en ook vinden er vele activiteiten plaats waar u, al dan niet onder begeleiding, aan mee kunt doen.

 

Huurprijzen en servicekosten

De huurprijzen van de appartementen binnen woonzorgcentrum Oostduin variëren. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte en de ligging. U betaalt naast de huur een vast bedrag aan servicekosten. Hieronder vallen onder meer het schoonhouden van de algemene ruimten, de huismeester en het tuinonderhoud.

 

Meer informatie over huren met zorg in Oostduin

Heeft u interesse in het huren van een appartement met zorg dicht bij in woonzorgcentrum Oostduin in Den Haag? Komt u dan gerust een kijkje bij ons nemen. Onze woonzorgconsulente laat u graag de mogelijkheden zien. Op die manier kunt u zien of wonen in Oostduin, met zorg dicht bij, iets voor u is. Wij kunnen ook de precieze kosten voor u in kaart brengen. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen met 070 - 754 05 55. Oostduin biedt ook mogelijkheden als u op zoek bent naar een tijdelijk appartement met zorg of een woonplek binnen een zorgafdeling.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl