Oostduin Pand
070 - 41 31 000

Tijdelijk verblijf met zorg in Oostduin

Tijdelijk verblijf met zorg | verzorgingshuis Oostduin | Benoordenhout in Den Haag

Zou u tijdelijk bij ons willen verblijven? Bijvoorbeeld omdat u herstellende bent van een ziekte? Dat kan!

 

Tijdelijk verblijf met zorg in Benoordenhout Den Haag

Oostduin biedt u de zorg die u nodig heeft. U kunt bij ons altijd terecht wanneer u tijdelijk wilt verblijven in een verzorgingshuis. Een tijdelijk verblijf met zorg kan de uitkomst bieden wanneer het voor u even niet zo makkelijk is om zelfstandig thuis te wonen. Dan kan bijvoorbeeld zijn als u net een ziekenhuisopname achter de rug heeft. Andere gasten kiezen voor een tijdelijke opname met zorg in verzorgingshuis Oostduin, omdat hun mantelzorger even niet beschikbaar is door bijvoorbeeld vakantie. Of ze willen hun mantelzorger voor een bepaalde periode ontlasten. Wat uw reden ook is, verzorgingshuis Oostduin is er voor u.

 

Verblijf met zorg in comfortabele woonzorgstudio

Wanneer u tijdelijk in verzorgingshuis Oostduin komt wonen, verblijft u in een comfortabele woonzorgstudio. Het appartement is van alle gemakken voorzien. U ontvangt in uw woonzorgstudio de zorg die u nodig heeft. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd, al dan niet onder begeleiding, gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten van ons woonzorgcentrum. Wij maken uw verblijf graag zo zorgzaam en aangenaam mogelijk.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Oostduin gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Of kom langs bij onze Dagopvang

Bent u niet op zoek naar een tijdelijk verblijf, maar wel naar een zinvolle dagbesteding? Ook dan bent u in verzorgingshuis Oostduin van harte welkom. Wij hebben een Dagopvang waar u mee kunt doen aan leuke activiteiten. Hier ontmoet u ook vele andere mensen uit de wijk.

 

Meer informatie

Als u interesse heeft in een tijdelijk verblijf in ons verzorgingshuis Oostduin in Den Haag of gebruik wilt maken van de Dagopvang, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via info@florence.nl en via 070 - 754 05 55. Wij kunnen dan ook de kosten voor u in kaart brengen. Voor zowel een tijdelijk verblijf als voor de Dagopvang is er geen wachtlijst. Wilt u permanent bewoner worden van verzorgingshuis Oostduin? Leest u dan meer over deze mogelijkheden.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl