Oostduin Pand
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Heeft u een indicatie voor psychogeriatrische zorg? Dan kunt u in Oostduin komen wonen.

 

Zorgafdelingen met mooie kamers en gezellige huiskamers

Wanneer u psychogeriatrische zorg nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld dementie heeft, dan kunt u ervoor kiezen om binnen een van onze beschermde woonzorgafdelingen te komen wonen. Oostduin beschikt ook over twee gesloten afdelingen. De zorgafdelingen bestaan uit mooie eenpersoonskamers. Elke afdeling beschikt over drie gezellige en bijzondere huiskamers, ingericht in een eigen stijl: landelijk, huiselijk en klassiek. U kunt zelf kiezen welke huiskamer u wilt bezoeken. De huiskamers zijn 'dementievriendelijk' gemaakt. De huiskamers zijn bewust rustig ingedeeld. Met de speciale daglichtlampen ervaart u voldoende zicht en u slaapt er beter door, doordat de lampen uw dag- en nachtritme stimuleren.

 

Directe omgeving verzorgingshuis Oostduin

Verzorgingshuis Oostduin is gevestigd aan de Goetlijfstraat 5 in de rustige wijk Benoordenhout in Den Haag. Ons verzorgingshuis ligt op het prachtige, groene landgoed Arendsdorp/Oostduin. In het omringende park kunt u heerlijk een wandeling maken. Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u ook genieten in onze prachtige tuin met terras. Verzorgingshuis Oostduin is prima bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Voor de deur is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Binnen Oostduin vindt u diverse faciliteiten en ook vinden er vele activiteiten plaats waar u, al dan niet onder begeleiding, aan mee kunt doen.

 

Kosten wonen en zorg

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer. Bekijkt u ook de prijslijst van Oostduin. Hierin vindt u meer informatie over de specifieke kosten binnen dit verzorgingshuis in Benoordenhout in Den Haag, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Oostduin gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie over wonen in verzorgingshuis Oostduin

Twijfelt u over een verhuizing naar Oostduin, omdat u een huisdier heeft? Dit is geen probleem, uw huisdier kan met u mee, mits u zelf voor uw dier kunt zorgen. Verder is het belangrijk om te weten dat er binnen ons woonzorgcentrum geen bezoekuren bestaan. Uw familie en vrienden zijn op elk moment welkom en kunnen zelfs, tegen een geringe vergoeding, gebruikmaken van de logeerkamer.

 

Contact opnemen met Oostduin

Bent u nieuwsgierig geworden of verzorgingshuis Oostduin wellicht uw nieuwe thuis kan zijn? Neemt u dan contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding, zodat u met eigen ogen kunt zien of ons verzorgingshuis, onze appartementen en zorgafdelingen iets voor u zijn. We brengen dan ook vrijblijvend de specifieke kosten in kaart. U kunt ons bereiken via info@florence.nl en via 070 - 754 05 55. Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf met zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekte? Ook dan kunt u in Oostduin terecht.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Oostduin
070 - 754 05 55
Goetlijfstraat 5
2596 RH Den Haag
info@florence.nl