Woonzorgcentrum Uitzicht Den Haag
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen onze zorgafdelingen | verzorgingshuis Uitzicht | Den Haag

Bent u op zoek naar een nieuw thuis waar u de juiste zorg ontvangt? Verzorgingshuis Uitzicht biedt diverse mogelijkheden.

 

Kleinschalig wonen wanneer u dementie heeft

Verzorgingshuis Uitzicht in Den Haag biedt verschillende woonvormen. Wanneer u zorg nodig heeft, omdat u dementie heeft, kunt u kleinschalig bij ons wonen. Dit houdt in dat u een eigen comfortabele kamer heeft binnen een kleine zorgafdeling. U woont binnen de zorgafdeling met maximaal zes andere mensen. Er is een gezamenlijke woonkamer met open keuken waar u met elkaar eet en waar overdag diverse activiteiten plaatsvinden. Zo heeft u een vast dagritme en kunt u uw dag op een leuke en zinvolle manier invullen. Natuurlijk ontvangt u daarbij alle zorg en begeleiding die u nodig heeft. We kijken daarbij zeker ook altijd naar wat u nog zelf kunt. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan ook altijd centraal.

Woonzorgappartementen bij lichamelijke problematiek

Heeft u te maken met een chronische, lichamelijke problematiek en bent u met die reden op zoek naar een veilige, beschermde en zorgzame woonomgeving? Ook dan kunt u bewoner worden van het verzorgingshuis Uitzicht in Den Haag. Ons verzorgingshuis in Segbroek beschikt over ruime, comfortabele woonzorgappartementen (twee of drie kamers). Uw woning beschikt over een ingerichte keuken en is geheel gestoffeerd. Wanneer u wilt, kunt u hier ook samen met uw partner komen wonen. U ontvangt de zorg die u nodig heeft. Natuurlijk zijn de woningen rolstoel- en hulpmiddelvriendelijk: geen drempels en extra brede doorgangen.
 

Directe omgeving verzorgingshuis Uitzicht

Verzorgingshuis Uitzicht ligt aan de Zonnebloemstraat 383 in Den Haag, in de wijk Segbroek. Tegenover het verzorgingshuis zijn de Bosjes van Pex. Hier kunt u heerlijk wandelen. Vlakbij vindt u ook de gezellige badplaats Kijkduin. Winkelen kunt u in de nabijgelegen Goudsbloemlaan en in het winkelcentrum op De Savornin Lohmanlaan. Het verzorgingshuis Uitzicht is bereikbaar met bus 24 (halte: Vliegenvangerlaan) en met tram 3 (halte: Zonnebloemstraat). Komt u met de auto? Er is op ons parkeerterrein en in de straat gelegenheid tot gratis parkeren. Binnen het verzorgingshuis Uitzicht vindt u ook diverse faciliteiten en activiteiten waar u gebruik van kunt maken of aan mee kunt doen.

 

Kosten wonen en zorg in verzorgingshuis Uitzicht

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer. Bekijkt u ook de prijslijst van Uitzicht. Hierin vindt u meer informatie over de specifieke kosten binnen dit verzorgingshuis in Segbroek in Den Haag, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Uitzicht gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

  

Meer informatie over wonen met zorg in Segbroek

Bent u benieuwd of het verzorgingshuis Uitzicht in Segbroek uw nieuwe thuis zou kunnen zijn? Wij leiden u graag op onze woonzorglocatie rond. Dan kunt u met eigen ogen bekijken of het wonen binnen onze zorgafdelingen iets voor u is. Natuurlijk brengen wij ook de kosten in kaart, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 754 55 55. Bent u op zoek naar een zelfstandige huurwoning met zorg dicht bij? Ook dan kunt u bij ons wonen. Leest u meer over de huurmogelijkheden binnen Uitzicht.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Uitzicht
070 - 754 55 55
Zonnebloemstraat 383
2565 RW Den Haag
info@florence.nl