Header Woonzorgcentrum Wijndaelercentrum
070 - 41 31 000

Wonen met zorg

Wonen met zorg | Loosduinen Den Haag | Florence

Bent u op zoek naar een woning met zorg? Met een zorgprofiel vanuit de Wet langdurige zorg  kunt u wonen in Wijndaelercentrum.

 

Uw eigen appartement met zorg in Loosduinen

In ons verzorgingshuis in Loosduinen in Den Haag kunt u met uw zorgprofiel uit de Wet langdurige zorg (Wlz) terecht in een comfortabel eenkamerappartement. Deze is voorzien van een eigen douche en toilet. Bent u samen, dan zijn er ook tweepersoonsappartementen beschikbaar. In uw woning kunt u op u zelf zijn en wanneer u meer gezelschap wilt, vindt u dat altijd dicht bij. Een bewonerscommissie, ondersteund door professionals, zorgt voor vele activiteiten en ontmoetingen.


Wonen met zorg: veilig en beschermd wonen

In het verzorgingshuis Wijndaelercentrum in Den Haag woont u behalve comfortabel en gezellig ook heel veilig. Er zijn dag en nacht professionele medewerkers aanwezig. In geval van nood kunt u via een alarmeringsknop een deskundige medewerker oproepen. Onze huismeester houdt toezicht op het gebouw en de omgeving en zorgt ervoor dat de openbare ruimten niet alleen veilig, maar ook schoon zijn.

 

Wonen in Wijndaelercentrum: warme, open omgeving

Wonen in ons verzorgingshuis Wijndaelercentrum houdt in dat u woont in een warme, open omgeving met uw eigen persoonlijke vrijheid. Wijndaelercentrum kent een humanistische inslag. De bewoners zijn open, tolerant en gaan respectvol met elkaar om. Uw persoonlijke keuzes staan centraal. U heeft de regie over uw eigen leven en beslist zelf wat u wilt en nodig heeft. 

 

Directe omgeving verzorgingshuis in Loosduinen

U vindt het verzorgingshuis Wijndaelercentrum aan de Catharina van Rennesstraat 8 in de groene wijk Oud-Waldeck in Loosduinen in Den Haag. Het Wijndaelercentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand vindt u het winkelcentrum Waldeck. Het strand en de boulevard van Kijkduin en de binnenstad van Den Haag zijn eenvoudig te bereiken. Binnen het woonzorgcentrum vindt u vele faciliteiten en activiteiten, die u het leven nog comfortabeler en leuker maken.

 

Kosten wonen en zorg in verzorgingshuis Loosduinen

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. U kunt ook de prijslijst bekijken met de kosten voor het wonen specifiek binnen verzorgingshuis Wijndaelercentrum in Loosduinen Den Haag, bijvoorbeeld voor een telefoonabonnement, voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd.   

 

Meer informatie over wonen met zorg in verzorgingshuis Wijndaelercentrum

  • Wilt u rondkijken in Wijndaelercentrum om te zien of het woonzorgcentrum in Den Haag uw nieuwe thuis kan zijn? Onze gastvrouw Jolanda Beekman leidt u graag rond. U kunt met haar een afspraak maken via jolanda.beekman@florence.nl of via 070 - 754 23 05. 
  • Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden van ondersteuning en zorg binnen Wijndaelercentrum? Neemt u dan contact op met Marjan Tirion, huisverpleegkundige bij Florence. Zij is bereikbaar via marjan.tirion@florence.nl of via 06 - 38 85 05 82. Florence helpt u desgewenst  bij de aanvraag van uw Wlz-indicatie.
  • Natuurlijk kunt u ook altijd zelf het Wijndaelercentrum bezoeken aan de Catharina van Rennesstraat 8 in Den Haag. Onze servicebalie is elke werkdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur.
  • Bekijkt u verder online het Wijndaelercentrum voor een eerste indruk.
Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Wijndaelercentrum
070 – 754 23 33
Catharina van Rennesstraat 8
2551 GM Den Haag
info@florence.nl