Weekmenu Houthaghe

Weekmenu Houthaghe

         

Menukaart Restaurant 't Trefpunt         week: 30

 

Maandag 20 augustus / 12.00 of 17.00 uur

 

Dinsdag 21 augustus / 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden ossenstaartsoep

 

Hoofdgerecht

Gehaktbal*

Rode bietjes met ui

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden ossenstaartsoep

 

Hoofdgerecht

Lamslapje*

Tuinbonen - roomsaus

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Chinese kippensoep

 

Hoofdgerecht

Goulash*

Doperwten

Witte rijst

 

 

                                     

 

                                      

 

       

 

 

 

 

                                     

 

 

                                                                                          

                                     

                                                        

 

 

                                     

 

             

                                                                            

 

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere Chinese kippensoep

                         

Hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Koninginnemelange

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

       

          

                                 

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 22 augustus / 12.00 of 17.00 uur

 

Donderdag 23 augustus/ 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden paprikasoep

 

Hoofdgerecht

Lekkerbekje*

Gemengde sla

Gekookte aardappelen, aardappelpuree

of gebakken aardappelblokjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden paprikasoep

 

Hoofdgerecht

Slavink*

Gestoofde appeltjes

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere juliennesoep

 

Hoofdgerecht

Procureurlapje*

Spruitjes met spek

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

                                                

              

                         

                                                                     

                                   

 

  

                                     

 

             

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere juliennesoep

 

Hoofdgerecht

Kipfilet*

Ligne melange

Gekookte aardappelen of aardappelpuree                  

 

 

             

                         

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 24 augustus/ 12.00 of 17.00 uur

 

Zaterdag 25 augustus/12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

Hoofdgerecht

Gestoofde heek*

Wortel parisienne

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

Hoofdgerecht

Verse worst*

Prei à la crème

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

Hoofdgerecht

Pasta carbonara*

 

 

                                      

                                      

                                           

                                     

                                            

 

          

                                  

                                                                                              

       

 

 

 

 

 

                                                                       

 

 

 

 

                                                                

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere groentesoep

         

Hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Sperziebonen

Gekookte

aardappelen of

aardappelpuree

                       

                               

 

 

 

 

    

 

 

     

             

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

Zondag 26 augustus/ 12.00  of 17.00 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Speklapje*

Witlof - bechamelsaus

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht:

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht:

Rundervink*

Mexicaanse mix

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs driegangen menu: € 9,00

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 59 82

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de dag of vers fruit.

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.