Weekmenu Houthaghe

Weekmenu Houthaghe

 

Menukaart Restaurant 't Trefpunt         week: 8

 

Maandag 19 februari / 12.00 of 17.00 uur

 

 Dinsdag 20 februari / 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere

groentesoep

 

Hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Ratatouille

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere

groentesoep

 

Hoofdgerecht

Varkenshaas*

Spruitjes met spek

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Italiaanse

minestronesoep

 

Hoofdgerecht

Lasagne met

groenten*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere Italiaanse

minestronesoep

 

Hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Prei à la crème

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

  

 

            

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 21 februari / 12.00 of 17.00 uur

 

 Donderdag 22 februari/ 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden rundvleessoep

 

Hoofdgerecht

Procureurlapje*

Gestoofde witte kool

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden rundvleessoep

 

Hoofdgerecht

Rundervink*

Rode bietjes met ui

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Kibbelingdag!

Voorgerecht

Huzarensalade

 

Hoofdgerecht

Kibbeling*

Gemengde sla

Patat frites

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

 

Zie menu A!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 23 februari / 12.00 of 17.00 uur

 

 Zaterdag 24 februari /12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Sukadelapje*

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden 

tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Andijvie à la crème

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Quiche

 

 

Hoofdgerecht

Erwtensoep*

Broodje kaas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Quiche

 

 

Hoofdgerecht

Kipfilet*

Spinazie à la crème

Gekookte

aardappelen of

aardappelpuree 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 25 februari / 12.00  of 17.00 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Hamlapje*

Witlof - bechamelsaus

Gekookte aardappelen of aardappelpuree 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Boomstammetje*

Snijbonen

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs driegangen menu: € 9,00

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 59 82

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de dag of vers fruit.

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.