Weekmenu Houthaghe

Weekmenu Houthaghe

 

Menukaart Restaurant 't Trefpunt         week: 25

 

Maandag 18 juni / 12.00 of 17.00 uur

 

Dinsdag 19 juni / 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champignonsoep

 

Hoofdgerecht

Stamppot boerenkool met speklapje*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden champignonsoep

 

Hoofdgerecht

Kipvink*

Ratatouille

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

Hoofdgerecht

Chili con carne*

Tomaat, komkommer en witte rijst                       

 

 

                                                 

       

                                                        

 

 

                                     

 

             

                                                                            

 

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere groentesoep

                         

Hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Spinazie à la crème

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

    

 

                   

       

          

                                 

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

            

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 20 juni / 12.00 of 17.00 uur

 

Donderdag 21 juni/ 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Gebakken scholfilet*

Stoofpeertjes

Gekookte aardappelen,

aardappelpuree

of gebakken aardappelblokjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Verse worst*

Snijbonen

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Sukadelapje*

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

                                   

 

  

                                     

 

             

 

 

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Omelet

Spruitjes

Gekookte aardappelen of aardappelpuree                  

 

 

                   

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 22 juni/ 12.00 of 17.00 uur

 

Zaterdag 23 juni /12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden broccolisoep

 

Hoofdgerecht

Gestoofde vis*

Wortel Parisienne

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden broccolisoep

 

Hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Bloemkool met saus

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere juliennesoep

 

Hoofdgerecht

Pasta carbonara*

Tomaat, komkommer

 

 

 

 

          

                                  

                                                                                              

       

 

 

 

 

 

                                                                       

 

 

 

 

                                          

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere juliennesoep

         

Hoofdgerecht

Hamlapje*

Rode bietjes met ui

Gekookte

aardappelen of

aardappelpuree

 

        

    

 

 

     

             

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

Zondag 24 juni/ 12.00  of 17.00 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Bouillon omeletreepjes

 

Hoofdgerecht

Gehakt cordonbleu*

Gestoofde appeltjes

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht:

Bouillon omeletreepjes

 

Hoofdgerecht:

Varkensfiletlapje*

Postelein

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs driegangen menu: € 9,00

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 59 82

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de dag of vers fruit.

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.