Weekmenu Houthaghe

Weekmenu Houthaghe

 

Menukaart Restaurant 't Trefpunt         week: 15

 

Maandag 9 april / 12.00 of 17.00 uur

 

Dinsdag 10 april / 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Stoofpeertjes

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

Hoofdgerecht

Lamslapje*

Tuinbonen - roomsaus

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Macaroni bolognese ham/kaas*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

Hoofdgerecht

Hamlapje*

Rode bietjes met ui

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

  

 

 

 

 

            

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 11 april / 12.00 of 17.00 uur

 

Donderdag 12 april/ 12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kerriesoep

 

Hoofdgerecht

Gebakken scholfilet*

Gestoofde appeltjes

Aardappelgratin

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden kerriesoep

 

Hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Snijbonen

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

Hoofdgerecht

Kip kerrie*

Doperwten

Witte rijst

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

Hoofdgerecht

Casselerrib*

Ratatouille

Gekookte aardappelen

of aardappelpuree 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 13 april / 12.00 of 17.00 uur

 

Zaterdag 14 april /12.00 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Huzarensalade

 

Hoofdgerecht

Gestoofde tilapiafilet*

Wortelschijfjes

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Huzarensalade

 

Hoofdgerecht

Procureurlapje*

Spinazie à la crème

Gekookte aardappelen of

aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

Hoofdgerecht

Stamppot zuurkool

Rookworst*

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

Hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Koninginnemelange

Gekookte

aardappelen of

aardappelpuree 

 

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

Zondag 15 april/ 12.00  of 17.00 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Italiaanse minestronesoep

 

Hoofdgerecht

Sukadelapje*

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu B

Voorgerecht:

Heldere Italiaanse minestronesoep

 

Hoofdgerecht:

Slavink en sperziebonen

Gekookte aardappelen of aardappelpuree

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs driegangen menu: € 9,00

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 59 82

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de dag of vers fruit.

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.