Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 25

 

Maandag 18 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 19 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koninginne melange

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 20 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 21 junii / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Slaatje

 

hoofdgerecht

Kipsate*

Satesaus

Rauwkost

Patat en kroepoek

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Hollandaisesaus

Jonge worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 22 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 23 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Ajam ketjap*

Nasi goreng

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pasteitje kipragout

 

hoofdgerecht

Maaltijd Minestronesoep*

     

1 Broodje kroket

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 24 juni / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse uiensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Peperroomsaus

Stoofpeertjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 26

 

Maandag 25 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 26 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kerriesoep

 

hoofdgerecht

Omelet*

Tomatensaus

Broccoli

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslapje*

Jus

Boterbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

2 Kroketten*

Mosterd

Appelmoes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 27 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 28 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden groentesoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rode kool / appeltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Gebakken vis*

Remouladesaus

Rauwkost

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 29 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 30 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Loempia met Chilisaus

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

     

Sambalboontjes

Rijst

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Wortelsoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Andijvie a la creme

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 1 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Pasteitje kalfsragout

 

hoofdgerecht

Varkenshaas *

Stroganoffsaus

Bloemkool/kaassaus

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Gestoofde appeltjes

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 27

 

Maandag 2 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 3 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koninginne melange

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Koolraap a la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 4 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 5 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Gb. bloedworst/ appel*

Jus

Schorseneren

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kervelsoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Hollandaisesaus

Jonge worteltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 6 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 7 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Kipstukjes in satesaus*

Bami goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Gestoofde appel

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 8 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Mayonaise

Doperwtjes

Oer friet

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof H/K saus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 28

 

Maandag 9 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 10 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kippensoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin*

     

Worteltjes

Gekookte kriel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Andijvie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rode kool

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 11 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 12 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere uiensoep

 

hoofdgerecht

Balgehakt*

Jus

Ratatouille

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kibbelingen*

Cocktailsaus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Witlof

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 13 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 14 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pizza

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Huzarenslaatje

 

hoofdgerecht

Omelet*

Tomatensaus

Tuinbonen

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 15 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden wortelsoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Pepersaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 29

 

Maandag 16 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 17 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere selderijsoep

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Broccoli met kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kerriesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 18 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 19 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Chili con carne*

     

Mexico rauwkost

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Koolraap a la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje ( Heek )*

Remouladesaus

Jonge worteltjes

Grootmoeders friet

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 20 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 21 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere champ.soep

 

hoofdgerecht

Tjap tjoi kip*

Bami goreng met ei

Kroepoek

Atjar en seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Mexicaanse groentemix

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Rookworstje*

Jus

Stamppot snijbonen-wittebonen

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 22 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden paprikasoep

 

hoofdgerecht

Boeuf bourguignon*

     

Sperziebonen

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.