Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 29

 

Maandag 15 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 16 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Macaroni a la *

grootmoeders recept

Rauwkost salade

Geraspte kaas

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Andijvie a la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Stroganoffburger*

Jus

Sperziebonen

Aardappel provencaals

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Jus

Chinese kool met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 17 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 18 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Champignonsoep

 

hoofdgerecht

Visstick*

Remouladesaus

Koninginnemelange

Aardappelpuree

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Jus

Tuinbonen + roomsaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal h.o.h.*

Jus

Stamppot hete bliksem

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalfslapje*

Jus

Hollandse snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 19 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 20 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Thaise kipcurry *

Surinaamse doperwten

Basmati rijst

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Koolrabi met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Rode bieten met appel

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Spinazie a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 21 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Crèmesoep

 

hoofdgerecht

Paella met vis en kip*

Drumstick

Tomatensaus

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 30

 

Maandag 22 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 23 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Geb Champ.soep

 

hoofdgerecht

Ajam pangang*

Bami goreng

Kroepoek

Atjar/Seroendeng

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Spinazie a la creme

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Spaghetti Bolognese*

     

Rauwkost

Kaas

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Tuinbonen/roomsaus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 24 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 25 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Runder gehaktbal*

Jus

Prei a la creme

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Saucijs*

Jus

Zomer groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Chili con carne*

     

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 26 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 27 juli / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kippensoep

 

hoofdgerecht

HORS D'OEUVRE*

     

     

     

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

THEMAMAALTIJD*

DIT IS OM    

12.30 OF 17.00

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tom.groentesoep

 

hoofdgerecht

Stroganoffburger*

Jus

Savooiekool met saus

Gekookte krieltjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 28 juli / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Hollandaisesaus

Broccoli met saus

Aardappel provencaals

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 31

 

Maandag 29 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 30 juli / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Kippenragout*

     

Doperwten

Zivervliesrijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Runderjus

Rode bieten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kip massala*

     

Pompoen gestoofd

Kerrie aardappel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalfsgehaktbal*

Runderjus

Postelein met saus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 31 juli / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 1 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Macaroni bolognese*

     

Rauwkostsalade

Geraspte kaas

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Blinde vink*

Vleesjus

Groene kool met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Groentesoep

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Vleesjus

Hollandse snijbonen

Aardappelen Provençaals

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kiprollade*

Kippenjus

Andijvie

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 2 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 3 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Gebakken kibbelingen*

Cocktailsaus

Tom. kk salade

Patat

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijs*

Runderjus

Broccoli met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Tomaten-crèmesoep

 

hoofdgerecht

Kipsaté in satésaus*

Nasi goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal *

Runderjus

Rode kool met appel

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 4 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin*

     

Franse groentemix

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelap*

Runderjus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 32

 

Maandag 5 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 6 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tom. groentesoep

 

hoofdgerecht

Hamlapje*

Jus

Kapucijners met spek

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderlapje*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Gepoch. heekloins*

Hollandaisesaus

Sugar snaps

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Saucijs*

Chinese kool +saus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 7 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 8 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Hongaarse goulash*

     

Franse groentemix

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenstooflapje*

Jus

Bloemkool met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Kipcarbonade+ketjap*

     

Komkomer in het zuur

Surinaamse bami

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 9 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 10 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Penne carbonara*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Worteltjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden paprikasoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Stamppot spinazie

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Rode kool met appel

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 11 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Kippensoep

 

hoofdgerecht

Boeuf Stroganoff*

     

Doperwten

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenschnitzel*

Jus

Andijvie

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 33

 

Maandag 12 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 13 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Gepoch. kabeljauw *

Veron vissaus

Wortelschijfjes

Aardappelpuree

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kiprollade*

Kippenjus

Prei a la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. champignonsoep

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Spitskool met saus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Champignonsaus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 14 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 17 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Cordon bleu*

Jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Rode kool met appel

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Saucijsje*

Jus

Kapucijners met spek

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Kippenjus

Spinazie a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 18 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 19 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Courgettesoep

 

hoofdgerecht

Gebakken lekkerbek*

Remouladesaus

Rauwkost

Aardappel kroketjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderburger*

Jus

Bloemkool met saus

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Uiensoep

 

hoofdgerecht

Kipschnitzel*

Kippenjus

Rode bietjes met appel

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 20 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Julienne soep

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Nasi goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalfslapje*

Jus

Tuinbonen met roomsaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,75

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.