Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 32

 

Maandag 6 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 7 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Franse uiensoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie met ei

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groente

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Aperge crèmesoep

 

hoofdgerecht

Goulash*

     

Doperwten

Gekookte kriel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 8 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 9 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Bruine bonen -piccalilly

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. bloemkoolsoep

 

hoofdgerecht

Viskrokant uit de oven*

Bearnaisesaus

Worteltjes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 10 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 11 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Penne vier kazen*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Balgehakt*

Jus

Bloemkool

Gekookte aardappels

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 12 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Bospaddenstoelensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Gestoofde appeltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 33

 

Maandag 13 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 14 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groente

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Belgisch stoofpotje*

     

Rode kool

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 15 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 16 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Bruine bonen -piccalilly

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kibbelingen*

Cocktailsaus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 17 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 18 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pizza

 

hoofdgerecht

Spaghetti Bolognese*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Huzarenslaatje

 

hoofdgerecht

Maaltijd groentesoep*

     

Broodje kaas

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 19 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 34

 

Maandag 20 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 21 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koninginne melange

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Tuinbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rode kool

Gekookte kriel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 22 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 23 augustus / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Kip kerrie*

     

Doperwten

Rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere venkelsoep

 

hoofdgerecht

Gestoofde vis*

Hollandaisesaus

Wortelschijfjes

Aardappel kroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Broccoli

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 24 augustus / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 25 augustus / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Hors d'oeuvre

 

hoofdgerecht

Shaslick *

Rauwkost

Rösti

Softijsje

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

THEMAMAALTIJD*

OM 12.30 OF 17.00

     

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Ratatouille

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 26 augustus / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Stroganoffsaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

   
       
   
       
   
       
 
     

 

 

 

 

   
       
   
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   
       
   
       
   
       
 
 

 

 

 
 

 

 
 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.