Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 49

 

Maandag 3 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 4 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Gemengde groenten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Koolraap a la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Jus

Romano bonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 5 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 6 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere strooigoedsoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Jus

Gestoofde appeltjes

Kruidnoot aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Mosterdsoep

 

hoofdgerecht

Gebakken scholfilet*

Remouladesaus

Rauwkostsalade

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 7 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 8 december / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Kipstukjes in satésaus*

Bami goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere courgettesoep

 

hoofdgerecht

Frankfurter worstjes*

Jus + mosterd

Stamppot zuurkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 9 december / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Romige pompoensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Champignonsaus

Tutti frutti

Gefrituurde aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof met ham-kaassaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week:  50

 

Maandag 10 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 11 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Erwtensoep

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Ratatouille

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Andijvie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

Kaas

Rauwkost

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 12 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 13 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Selderijsoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Wortel en doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere champ.soep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje ( heek )*

Remouladesaus

Witlof bechamelsaus

Geb. aardappelblokjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 14 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 15 december / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Kip shoarma*

Knoflooksaus

Tomaat/komkomersalade

Patat

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Boterboontjes

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 16 december / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kaassoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Stroganoffsaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Mexicaanse groenten

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 51

 

Maandag 17 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 18 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kalfssoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groente

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Belgisch stoofpotje*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Tuinbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 19 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 20 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A 17:00 uur

Voorgerecht

Amuse en carpaccio van eend & spoom

 

hoofdgerecht

Gevulde varkenshaas*

Champignonsaus

Gebakken spruitjes, Stoofpeertje &

parijse worteltjes Aardappelgratin

 

 

Menu B 12:30

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rookworstje*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje*

Cocktailsaus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 21 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 22 december / 12.30 uur

Menu A 17:00 uur

Voorgerecht

Amuse, carpaccio van eend & spoom

 

hoofdgerecht

Gevulde varkeshaas*

Champignonsaus

Gebakken spruiten, Stoofpeertje & parijse worteltjes

Aardappelgratin

 

Menu B 12:30

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Bruine bonensoep

 

hoofdgerecht

Kipkerrie*

     

Doperwten

Witte rijst

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 23 december / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 52

 

Maandag 24 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 25 december 1e kerstdag / 12.30           Geen maaltijd om 17:00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kalfssoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groente

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Pasteitje /kalfsragout

 

hoofdgerecht

Kiprollade met peertje*

Pepersaus

Romanesco/bloemkool

Gekookte krieltjes

Luxe kerst mousse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Scholfilet/zalmmousse*

Bearnaisesaus

Jonge worteltjes

Puree met bieslook

 

 

 

Woensdag 26 december 2e kerstdag / 12.30   Geen maaltijd om 17:00 uur

 

Donderdag 27 december / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Bospaddenstoelensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Rode portsaus

Rodekool met appeltjes

Pommes gratin

Dalia frutti rossi

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

sinaasappelsaus

Haricot verts+spek

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kibbelingen*

Cocktailsaus

Witlof

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 28 december / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 29 december / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Chinese kippensoep

 

hoofdgerecht

Babi ketjap*

Kroepoek

Nasi goreng

Atjar,seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Chinesekool met kerriel

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Doperwten

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 30 december / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Stroganoffsaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Bietjes

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 1

 

Maandag 31 december / 12.30 uur geen maaltijd om 17:00 uur

 

 

Dinsdag 1 januari / 12.30 geen maaltijd om 17:00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kippensoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Tuinbonen

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Gebroken sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Erwtensoep

 

hoofdgerecht

Kippenragout*

     

Doperwten met worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 2 januari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 3 januari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rodekool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Bospaddenstoelensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje ( heek )*

Remouladesaus

Rauwkostsalade

Grootmoeders frieten

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 4 januari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 5 januari / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Vietnamese loempia

 

hoofdgerecht

Tjap tjoy kip*

Nasi goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Broccoli

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden wildsoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot boerenkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kippengehaktbal*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 6 januari / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Stoofpeertjes

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.