Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 16

 

Maandag 16 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 17 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Boeren omelet*

Tomatensaus

Bloemkool kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rode kool + appeltjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 18 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 19 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Selderijsoep

 

hoofdgerecht

Viskrokant uit oven*

Mosterdsaus

Worteltjes

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 20 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 21 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Stokbrood/kruidenboter

 

hoofdgerecht

Pizza salami

Spaghetti/*Lasagne

Italiaanse rauwkost

Italiaanse tiramisu

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

thema diner*

geserveerd om

12.30 uur en 17.00 uur

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Loempia met chillisaus

 

hoofdgerecht

Bami goreng*

Babi pangang

Kroepoek

Atjar en seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 22 april / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Stroganoffsaus

Tutti frutti

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Witlof a la crème

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 17

 

Maandag 23 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 24 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere aspergesoep

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Chinese kool

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 25 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 26 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Kip kerrie*

     

Doperwten

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tom.groetesoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet kruidenboter*

Hollandaise saus

Jonge worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 27 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 28 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Indische Pindasoep

 

hoofdgerecht

Kipstukjes in pindasaus*

Nasi goreng met kip

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 29 april / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Mayonaise

Stoofappeltjes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof ham en kaassaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 18

 

Maandag 30 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 1 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere venkelsoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rode kool /appeltjes

Gekookte kriel

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 2 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 3 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin*

     

Gestoofde appeltjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslapje*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere champ.soep

 

hoofdgerecht

Gebakken vis*

Remouladesaus

Rauwkost

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 4 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 5 mei / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Chinese tom.soep

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Nasi goreng

Kroepoek

Atjar, Seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Rode bietjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden broc.soep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Bloemkool /kaassaus

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Doperwten

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 6 mei / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere uiensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Tutti frutti

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Tuinbonen

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 19

 

Maandag 7 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 8 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koninginne melange

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 9 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 10 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten crèmesoep

 

hoofdgerecht

Kip kerrie*

     

Doperwten

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kervelsoep

 

hoofdgerecht

Gestoofde vis*

Hollandaisesaus

Jonge worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 11 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 12 mei / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Romige kippensoep

 

hoofdgerecht

Penne vier kazen*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Zalmslaatje

 

hoofdgerecht

Maaltijd Minestronesoep*

     

Broodje kroket

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 13 mei / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse uiensoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Peperroomsaus

Stoofpeertjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.