Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 7

 

Maandag 12 Februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 13 Februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Chinesekool met kerrie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensschnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 14 Februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 15 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Goulashsoep

 

hoofdgerecht

Kipkerrie*

     

Doperwten

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Hollandaise saus

Jonge worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Postelein

aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 16 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 17 Februari / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Vietnamese loempia

 

hoofdgerecht

Nasi goreng met ei*

Tjap tjoi met kip

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Rookworstje*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kip cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 18 Februari / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kaassoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Peperroomsaus

Tutti frutti

Gebakken aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 8

 

Maandag 19 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 20 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere aspergesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Gestoofde appeltjes

Gekookt aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Chili con carne*

     

Komkommersalade

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 21 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 22 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kervelsoep

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Kerriesaus

Bloemkool/romenesco

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslapje*

Jus

Spinazie met ei

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Viskrokant uit oven*

Mosterdsaus

Worteltjes

Aardappel kroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 23 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 24 februari / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Tomaten groentesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal/rookworst/speklap*

Jus

Stamppotten kwartet

Cassata ijs met slagroom

 

Menu B

Voorgerecht

THEMAMAALTIJD

 

hoofdgerecht

We serverende maaltijd*

om 12.30 en 17.00

     

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden preisoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 25 februari / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariërs is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 9

 

Maandag 26 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 27 februari / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Chinesekool met kerrie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 28 februari / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 1 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Goulashsoep

 

hoofdgerecht

Kip kerrie*

     

Doperwten

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslever*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Kervelsoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet kruidenboter*

Hollandaise saus

Jonge worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 2 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 3 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Indische Pindasoep

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Nasi goreng met kip

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

2 Frankfurter worstjes*

Jus

Stamppot boerenkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 4 maart / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Mayonaise

Stoofappeltjes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof ham en kaassaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 10

 

Maandag 5 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 6 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere bloemkoolsoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Tuinbonen

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. champ.soep

 

hoofdgerecht

2 kroketten*

Mosterd

Hollandse appelmoes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 7 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 8 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin(stoofpotje)*

     

Broccoli/bloemkool

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Spinazie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentensoep

 

hoofdgerecht

Gebakkenvis(heekfilet)*

Remouladesaus

Rauwkost

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 9 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 10 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Erwtensoep

 

hoofdgerecht

Erwtensoep maaltijd*

Roggebrood met

Spek en kaas

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Rodebietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Chinese Tom.soep

 

hoofdgerecht

Bami goreng*

Kip in satesaus

Kroepoek

atjar/seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Doperwten

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 11 maart / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Geb.Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Stoofpeertjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Witlof a la creme

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

 

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 11

 

Maandag 12 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 13 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden selderijsoep

 

hoofdgerecht

Boerenomelet*

Tomatensaus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Tuinbonen a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 14 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 15 maart / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Geb. courgettesoep

 

hoofdgerecht

Kippenragout*

     

Wortel en doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Snijbonen

Ardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet kruidenboter*

Mosterdsaus

Koninginne melange

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Koolraap bechamel

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 16 maart / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 17 maart / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Groentensoep

 

hoofdgerecht

Pannenkoek spek*

Pannenkoek appel

Pannenkoek naturel

Stroop/ suiker

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Nationale*

Pannekoekendag

12e editie

Dessert van de Chef

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere oxtailsoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot boerenkool

met spekjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kip cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 18 maart / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Appel/abrikozencompote

Friet

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Spruitjes

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.