Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 42

 

Maandag 15 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 16 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere Aspergesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Tuinbonen

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Hachee*

     

Rode kool

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 17 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 18 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere preisoep

 

hoofdgerecht

Omelet*

Tomatensaus

Broccoli

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Gebakken vis*

Remoulade saus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Doperwten/worteltjes

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 19 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 20 oktober / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Bloedworst met appel*

Bloemkool uit de oven

Griezel aardappel

Griezel dessert

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

GRIEZELMENU*

OM 12.30 EN 17.00

     

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Minestronesoep

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

Gerasptekaas

Rauwkost

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 21 oktober / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 43

 

Maandag 22 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 23 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere selderijsoep

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Gemengde groenten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kerriesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 24 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 25 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Goulasch*

     

Doperwtjes

Witte rijst

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Koolraap a la crème

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje*

Remouladesaus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Spinazie

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 26 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 27 oktober / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Spaanse mini tortilla

 

hoofdgerecht

Drumstick*

Spaanse tomatensaus

Paella

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot zuurkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 28 oktober / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 44

 

Maandag 29 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 30 oktober / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Bloemkool / broccoli

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

2 kroketten/ mosterd*

     

Appelmoes (warm)

Geb. aardappelschijfjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Schorseneren/roomsaus

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 31 oktober / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 1 november / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere uiensoep

 

hoofdgerecht

Balgehakt*

Jus

Ratatouille

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runder hamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Geb. heekfilet*

Remouladesaus

Rauwkost

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 2 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 3 november / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pizza

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Venkelsoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot boerenkool

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Omelet*

Tomatensaus

Boterboontjes

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 4 november / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden wortelsoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaas*

Pepersaus

Stoofpeertjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 45

 

Maandag 5 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 6 november / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere courgettesoep

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Gebroken sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kaassoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Andijvie a la crème

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Tuinbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 7 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 8 november / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Linzensoep

 

hoofdgerecht

Kippenragout*

Jus

Wortel en doperwten

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje ( heek )*

Cocktailsaus

Rauwkostsalade

Geb. aardappelpartjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Koolraap a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 9 november / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 10 november / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Mini loempiaatjes

 

hoofdgerecht

Foe yong hai*

Bami goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Stamppot hutspot

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 11 november / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Huzarenslaatje

 

hoofdgerecht

Boeuf bourguignon*

     

Spruitjes

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Mexicaanse groenten

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.