Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

               
               

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal 

                                                       Week: 15

 

Maandag 8 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 9 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kalfssoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groente

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Belgisch stoofpotje*

     

Rode kool met appel

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 10 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 11 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Bruine bonen -piccalilly

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Gebakken scholfilet*

Remouladesaus

Rauwkost

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 12 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 13 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pizza

 

hoofdgerecht

Lasagne*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Huzarenslaatje

 

hoofdgerecht

Maaltijd groentesoep*

     

Broodje kaas

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 14 april / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappel puree

 

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 16

 

Maandag 15 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 16 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Boeren omelet*

Tomatensaus

Bloemkool kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rode kool + appeltjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 17 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 18 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Doperwten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Selderijsoep

 

hoofdgerecht

Viskrokant uit oven*

Mosterdsaus

Worteltjes

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runder hamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 19 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 20 april / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Geb. champ. op brood

 

hoofdgerecht

Tapas (kleine Spaanse*

hapjes)

Sangria (Spaanse wijn)

Creme Catalana

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

thema diner*

geserveerd om

12.30 uur en 17.00 uur

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Loempia met chilisaus

 

hoofdgerecht

Bami goreng*

Babi pangang

Kroepoek

Atjar en seroendeng

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 21 april / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Mini paasrollade*

Roomsaus

Worteltjes/peultjes

Pommes noisettes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Jus

Witlof a la crème

Puree met bieslook

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 17

 

Maandag 22 april 2e paasdag / 17.00 uur

 

 

Dinsdag 23 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Paassoep met voorjaarsgroenten

 

hoofdgerecht

Hoender asperge*

Jachtsaus

Heel stoofpeertje

Mini rösti

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamsstoof*

     

Sperzieboontjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehakt cordon bleu*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 24 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 25 april / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Kipragout*

     

Doperwten

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tom.groetesoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 26 april / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 27 april Koningsdag / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Indische Pindasoep

 

hoofdgerecht

Kipstukjes in pindasaus*

Nasi goreng met kip

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Willem Alexander soep

 

hoofdgerecht

Koninklijke Zalmfilet met kruidenboter*

Hollandaise saus

Koninginnegroenten

Pommes duchesse

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 28 april / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Mayonaise

Stoofappeltjes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof ham en kaassaus

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

   
Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.