Weekmenu Wijndaelercentrum

Weekmenu Wijndaelercentrum

Lekker, gezond en gevarieerd eten, dat doet u in het restaurant van Wijndaelercentrum. Elke week hebben we weer iets nieuws op ons menu staan. Hier vindt u wekelijks een overzicht van wat u kunt verwachten. Eten in ons restaurant kunt u niet alleen als onze bewoner, maar juist ook als onze wijkbewoner. Komt u van verder? Dan bent u net zo welkom. Schuift u ook gezellig aan? U zult gegarandeerd lekker eten en tegelijkertijd genieten van de gezelligheid om u heen. We hopen u snel te mogen begroeten!

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 21

 

Maandag 20 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 21mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere selderijsoep

 

hoofdgerecht

Varkenslever spek ui*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kippensoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Tuinbonen a la crème

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 22 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 23 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Boeren omelet*

Tomatensaus

Gemengde groenten

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden tomatensoep

 

hoofdgerecht

Lekkerbekje Heekfilet*

Cocktailsaus

Witlof a la crème

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 24 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 25 mei / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere courgettesoep

 

hoofdgerecht

Pasta carbonara*

     

Rauwkost

Geraspte kaas

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Procureurlapje*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Bloemkool/kaassaus

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kip cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 26 mei / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Ossenstaartsoep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Jachtsaus

Appel/abrikozen stoof

Pommes duchesse

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Worteltjes

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 22

 

Maandag 27 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 28 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Bruine bonen/piccalilly

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Worteltjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere Rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Coq au vin*

     

Koninginne melange

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Schnitzel*

Jus

Spinazie

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 29 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 30 mei / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden Kervelsoep

 

hoofdgerecht

Sucadelapje*

Jus

Rodekool/appeltjes

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Boterboontjes

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere preisoep

 

hoofdgerecht

Gebakken vis*

Remouladesaus

Witlof a la crème

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 31 mei / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 1 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere tom. groentesoep

 

hoofdgerecht

Asperges/hollandaisesaus*

Boerenham/eisnippers

Gek. kriel/peterselie

Tartufo Limoncello

 

Menu B

Voorgerecht

     

 

hoofdgerecht

Themamaaltijd*

van 12.30 of 17.00

     

     

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden aspergesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 2 juni / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere champ.soep

 

hoofdgerecht

Kalkoenrollade*

Pepersaus

Gestoofde appeltjes

Aardappelkroketjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkensfiletlapje*

Jus

Tuinbonen a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 23

 

Maandag 3 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 4 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Geb. rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Gehaktschijf*

Jus

Spinazie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Mexicaanse groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Belgisch stoofpotje*

     

Rode kool

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 5 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 6 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Kerriesoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Kapucijners paprika,ui

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundervink*

Jus

Chinesekool met kerrie

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Kibbelingen*

Cocktailsaus

Rauwkost

Geb. Aardappelpartjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipgehaktbal*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 7 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 8 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Vietnamese loempia

 

hoofdgerecht

Babi pangang*

Nasi goreng

Atjar en seroendeng

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere groentesoep

 

hoofdgerecht

Runder hamburger*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 9 juni / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Mini kiprollade*

Kerriesaus

Gestoofde appeltjes

Gebakken krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

 

 

 

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 24

 

Maandag 10 juni / 12.30

 

 

Dinsdag 11 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Gebonden champ.soep

 

hoofdgerecht

Varkenshaasje*

Pepersaus

Worteltjes/doperwten

Aardappelkroketjes

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Gestoofde vis*

Hollandaisesaus

Sperziebonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere vermicellisoep

 

hoofdgerecht

Gehaktbal*

Jus

Spinazie met ei

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipvink*

Jus

Schorseneren

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 12 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 13 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Pompoensoep

 

hoofdgerecht

Speklapje*

Jus

Bloemkool /kaassaus

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runder hamburger*

Jus

Romanobonen

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere tomatensoep

 

hoofdgerecht

Gebakken vis*

Remouladesaus

Witlof

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Verse worst*

Jus

Boterboontjes

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 14 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 15 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Pizza

 

hoofdgerecht

Macaroni Bolognese*

Kaas

Rauwkost

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kipfilet*

Jus

Gemengde groenten

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Heldere aspergesoep

 

hoofdgerecht

Rookworst*

Jus

Stamppot andijvie

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoen cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 16 juni / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse kaassoep

 

hoofdgerecht

Kippenpootje*

Stroganoffsaus

Gestoofde appeltjes

Patat

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Varkenslapje*

Jus

Ratatouille

Aardappelpuree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

 

Menukaart Restaurant Zilverzaal                                                   Week: 25

 

Maandag 17 junii / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Dinsdag 18 juni / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere preisoep

 

hoofdgerecht

Kipburger*

Jus

Koninginne melange

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Boomstammetje*

Jus

Koolraap

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Geb. rundvleessoep

 

hoofdgerecht

Rundergehaktbal*

Jus

Andijvie

Gekookte aardappelen

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kalkoenfilet*

Jus

Snijbonen

Aardappelpuree

 

 

 

Woensdag 19 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Donderdag 20 junii / 12.30 of 17.00 uur

Menu A

Voorgerecht

Hel. champignonsoep

 

hoofdgerecht

Kipsaté stukjes *

Satésaus

Rauwkost

Oerfriet

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Runderhamburger*

Jus

Savooiekool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Gebonden kervelsoep

 

hoofdgerecht

Zalmfilet*

Hollandaisesaus

Parijse worteltjes

Gekookte krieltjes

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Slavink*

Jus

Postelein

Aardappelpuree

 

 

 

Vrijdag 21 juni / 12.30 of 17.00 uur

 

 

Zaterdag 22 juni / 12.30 uur

Menu A

Voorgerecht

Heldere kippensoep

 

hoofdgerecht

Ajam ketjap*

Nasi goreng

Sambalboontjes

Kroepoek

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Rundersaucijsje*

Jus

Bloemkool

Aardappelpuree

 

 

Menu A

Voorgerecht

Westland slaatje

 

hoofdgerecht

Maaltijd Groentesoep*

     

1 Broodje kroket

     

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Kip cordon bleu*

Jus

Rode bietjes met ui

Aardappelpuree

 

 

 

Zondag 22 juni / 12.30 uur

 

Menu A

Voorgerecht

Franse uiensoep

 

hoofdgerecht

Mini kiprollade*

Peperroomsaus

Stoofpeertjes

Gebakken aardappels

 

 

Menu B

Voorgerecht

Bouillon

 

hoofdgerecht

Lamslapje*

Jus

Witlof a la crème

Aardappel puree

 

Prijs driegangen menu: € 9,50

Alle gerechten zijn ook los verkrijgbaar.

 

Korting met Ooievaarspas € 2,20

Korting met Florencepas 10%

 

Reserveren kan onder telefoonnr. 070 754 23 61

(is niet verplicht)

 

 

 

Het dessert bestaat uit toetje van de chef, yoghurtbekertje of Fruit

* Voor vegetariers is er dagelijks een vleesvervanger

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.