Woensdag 7 Maart: Klassiek optreden

Woensdag 7 Maart: Klassiek optreden

Woensdag 7 maart om 19.30 uur geeft het ensemble Duo Engelsberg-Vasi een concert. Het concert begint om 19:30 uur. 

Toegang 3,00 euro per persoon.

 

Het ensemble Duo Engelsberg-Vasi, bestaande uit Raphaella Engelsberg - viool, Andrea Vasi - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Franck, Kreisler, de Falla, Debussy en Gershwin. Het programma duurt 2 maal 30 minuten. Het optreden is op verzoek van Wijndaelercentrum georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Florence, Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

 

Over de musici:

Raphaella Engelsberg en Andrea Vasi ontmoetten elkaar op jonge leeftijd op een kamermuziekcursus en zijn sindsdien hechte muzikale partners. Beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en hebben op vele festivals en andere gelegenheden uiteenlopend repertoire ten gehore gebracht; van achtergrondmuziek tijdens een kerstdiner tot een samenwerking met componist Steve Reich (die werd vertoond op Lowlands), dit duo is van alle markten thuis.

 

Vasi studeerde bij Ellen Corver te Den Haag met wie zij ook regelmatig optrad. In de periode tussen haar Bachelor en Master opleidingen was zij in India waar zij in weeshuizen lessen gaf in muziek, Engels en karate. Zij was te gast op o.a. het Gergiev Festival en het Grachtenfestival en met trombonist Sebastiaan Kemner ging zij in 2016 op tournee door de grootste concertzalen van Nederland, als onderdeel van het Dutch Classical Talent traject. Engelsberg studeerde bij Ilona Sie Dhian Ho te Den Haag en Erich Höbarth aan de Hochschule für Kunst und Musik te Leipzig. Zij werkte samen met o.a. Gilles Apap, Raphael Wallfish, Charles Neidich en Kaija Sariaaho en is als orkest- en kamermusicus werkzaam bij o.a. ASKO|Schönberg, Het Gelders Orkest en Oerknal!. Raphaella bespeelt een viool uit ca. 1760 van Joh. Theodorus Cuypers en een strijkstok van Hill&Sons, haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.