Dagverzorging en dagbehandeling in Rijswijk

Activiteiten in Rijswijk | Westhoff | Florence

Expertisecentrum Westhoff biedt een dagverzorging en dagbehandeling aan ouderen die zelfstandig thuiswonen en graag mee willen doen aan leuke activiteiten.

 

Zinvolle daginvulling

De dagverzorging en dagbehandeling bieden verschillende activiteiten. Deze zijn bedoeld voor mensen met een zorgindicatie voor een (lichamelijke) beperking en voor (beginnende) dementie. Deelname aan de dagverzorging of dagbehandeling betekent dat u kiest voor een gezellige en zinvolle invulling van uw dag. Zo kunt u bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en met elkaar de actualiteiten bespreken. Ook vinden er groepsgesprekken en geheugentrainingen plaats en worden er spelletjes gedaan. U kiest zelf waaraan u meedoet. Heeft u een leuk idee voor een activiteit, dan gaan we kijken of het mogelijk is die te realiseren. In de middag kunt u gebruikmaken van een warme maaltijd. Indien gewenst helpt Florence u met de persoonlijke verzorging en vervoer van en naar de dagverzorging in Rijswijk. Bij de dagbehandeling staan op basis van uw zorgindicatie onder meer fysiotherapeuten en logopedisten voor u klaar.

 

Vergoeding dagverzorging en dagbehandeling Westhoff

Op basis van uw zorgindicatie worden de kosten voor de dagverzorging en dagbehandeling in expertisecentrum Westhoff in Rijswijk vergoed vanuit de Wet op de langdurige zorg (Wlz). Florence kan u helpen bij het doen van de aanvraag voor een zorgindicatie. Voor meer informatie en aanmelding voor de dagverzorging kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl of via  070 - 754 43 33.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.