Westhoff header
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wanneer u een zorgprofiel heeft, kunt u langdurig of permanent wonen in expertisecentrum Westhoff.

 

Lang verblijf binnen verpleeghuis Westhoff

U kunt langdurig of permanent in verpleeghuis Westhoff komen wonen. Met een lichamelijke beperking kunt u zelfstandig wonen met de zorg die u nodig heeft. Voor mensen met dementie bieden wij kleinschalig wonen aan. Dat houdt in dat u samen met een klein aantal andere bewoners een huishouden vormt. Florence biedt u zorg en ondersteuning en richt zich samen met u heel gericht op de dingen die u nog zelf kunt.

 

Directe omgeving

Expertisecentrum Westhoff ligt aan het Julialaantje in Rijswijk. Het verpleeghuis wordt omgeven door een park met vijvers. Het park is uitermate geschikt om in een natuurlijke omgeving te revalideren of om gewoon even lekker te wandelen. De wandelpaden zijn prima begaanbaar met een rolstoel of rollator. Voor Westhoff is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het verpleeghuis bereikbaar met bus 18 (halte: Ledganckplein) en tram 17 (halte: Vredenburchweg). Binnen Westhoff heeft u vele faciliteiten en activiteiten tot uw beschikking.

 

Kosten wonen en zorg in verpleeghuis Westhoff

Graag vertellen wij u meer over de kosten van wonen en zorg bij Florence. In de prijslijst van Westhoff vindt u meer informatie over de specifieke kosten binnen dit verpleeghuis in Rijswijk, bijvoorbeeld voor het schoonmaken van uw appartement of voor een maaltijd. 

  

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de woon- en zorgmogelijkheden binnen expertisecentrum Westhoff, neemt u dan contact met ons op. Dat kan via info@florence.nl of via 070 - 754 24 44. We vertellen u graag meer. Een rondleiding behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Expertisecentrum Westhoff
070 - 754 24 44
Julialaantje 38
2283 TB Rijswijk
info@florence.nl