Dagverzorging en dagbehandeling in Steenvoorde

Dagverzorging en dagbehandeling in Rijswijk | Florence

Woonzorgcentrum Steenvoorde biedt een dagverzorging en dagbehandeling aan ouderen die zelfstandig thuiswonen en graag mee willen doen aan leuke activiteiten.

 

Zinvolle dagbesteding in Rijswijk

De dagverzorging en dagbehandeling binnen Steenvoorde bieden verschillende activiteiten. Deze zijn bedoeld voor mensen met een zorgindicatie voor een (lichamelijke) beperking en voor (beginnende) dementie. Als u het prettig vindt om een of meer dagen per week gezellig onder de mensen te zijn, dan bent u altijd welkom. Binnen onze dagverzorging en dagbehandeling vindt u een zinvolle en gezellige dagbesteding. Zo kunt u meedoen aan spelletjes, handwerken, zingen of een geheugentraining volgen. U kunt soms ook met ons mee tijdens een gezellig dagje uit. U bepaalt wat u wilt doen. Florence kan ook het vervoer van en naar de dagverzorging en dagbehandeling regelen.

 

Vergoeding dagverzorging en dagbehandeling Steenvoorde

Op basis van uw zorgindicatie worden de kosten voor de dagverzorging en dagbehandeling in woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk vergoed vanuit de Wet op de langdurige zorg (Wlz). Florence kan u helpen bij het doen van de aanvraag voor een zorgindicatie. Voor meer informatie en aanmelding voor de dagverzorging kunt u contact met ons opnemen via info@florence.nl of via  070 - 754 22 22.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.