Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 41 31 000

Huren met zorgmogelijkheden

Zelfstandig huren | Steenvoorde Rijswijk | zorg dichtbij

Bij verzorgingshuis Steenvoorde horen de huurappartementen in Boogvoorde.

 

Zelfstandig wonen

In deze appartementen woont u zelfstandig. U huurt de woning van Florence, Rijswijk Wonen of Vesteda en ontvangt de benodigde zorg via de thuiszorg in Rijswijk. Daarnaast kunt u altijd gebruikmaken van de faciliteiten en activiteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde.

 

Wonen in Boogvoorde in Rijswijk

Binnen complex Boogvoorde in Rijswijk worden zorgwoningen verhuurd door Rijswijk Wonen. U kunt gebruikmaken van de faciliteiten van woonzorgcentrum Steenvoorde en van de thuiszorg van Florence. Om in aanmerking te komen voor de zorgwoningen in Boogvoorde moet u aan de volgende punten voldoen:

 

  • U heeft minimaal twee keer per dag (vier uur per week) hulp nodig bij de persoonlijke verzorging, voor een periode langer dan een jaar. Hierbij worden het aan- en uittrekken van steunkousen en huishoudelijke hulp niet meegerekend.
  • U komt in aanmerking voor een sociale huurwoning.

 

Wanneer u interesse heeft in een woning in Boogvoorde, dan kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. Neemt u hiervoor contact op met de afdeling Zorgbemiddeling van Florence via zorgbemiddeling@florence.nl of via 070 - 754 57 24. De volgorde van plaatsing gaat via een scorelijst. Dat betekent dat u eerder in aanmerking komt voor een zorgwoning in Boogvoorde wanneer u meer zorg nodig heeft. Daarbij wordt gekeken naar uw zorgbehoefte, uw mobiliteit en de mate waarin het voor u belangrijk is om gebruik te kunnen maken van de faciliteiten in Steenvoorde. Wanneer u meer dan tien uur persoonlijke zorg nodig heeft, krijgt u een vrijstelling van het maximaal inkomen.

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 754 22 22
Generaal Spoorlaan 62
2285 CH Rijswijk
info@florence.nl