Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 41 31 000

Tijdelijke zorg in Zorghotel Steenvoorde

Tijdelijk verblijf in Zorghotel Steenvoorde in Rijswijk

Heeft u tijdelijke zorg nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname? Dan biedt Steenvoorde u het Zorghotel.

 

Tijdelijke zorg in Zorghotel Rijswijk

Het Zorghotel van Steenvoorde biedt tijdelijke zorg in Rijswijk en daarnaast vele faciliteiten als een restaurant, een winkel, een fitnessruimte, een kapsalon, een pedicure en draadloos internet. Als gast van ons Zorghotel kunt u ook gebruikmaken van het zwembad van Steenvoorde. Dit zwembad heeft extra verwarmd water en is ook toegankelijk als u mindervalide bent. Het Zorghotel in Steenvoorde bestaat uit zes suites die zijn ingericht met onder meer een fraaie badkamer, een comfortabel bed, airconditioning, minibar, radio, televisie en personenalarmering.

 

Kosten Zorghotel Steenvoorde

De kosten voor een tijdelijk verblijf in het Zorghotel zijn afhankelijk van hoe lang u blijft en wat precies uw zorgvraag is. In de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering kunt u kijken of (een deel van) de kosten worden vergoed. Wij adviseren u om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor de exacte vergoeding. Belangrijk is dat u aangeeft dat het om het Zorghotel van Steenvoorde gaat.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Steenvoorde gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van tijdelijke zorg in ons Zorghotel of als u vrijblijvend een offerte wilt, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via 070 - 41 31 000 of via info@florence.nl. Heeft u een FlorencePas? Dan ontvangt u 5% korting op uw verblijf. Andere opties voor tijdelijke zorg zijn onze thuiszorg in Rijswijk of onze dagverzorging binnen Steenvoorde.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 754 22 22
Generaal Spoorlaan 62
2285 CH Rijswijk
info@florence.nl