Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen met zorg | zorgafdelingen verzorgingshuis Rijswijk | Florence

Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk biedt zorg aan mensen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke ziektes.

 

Wonen met zorg op maat

Voor wie daardoor het zelfstandig wonen niet meer van zelf gaat, biedt het verzorgingshuis een nieuwe beschermde woonomgeving. U woont in een comfortabel appartement op een van de zorgafdelingen. Steenvoorde beschikt over meerdere zorgafdelingen, waarvan er één gesloten is. U ontvangt op alle zorgafdelingen zorg op maat, gebaseerd op uw zorgindicatie en uw persoonlijke wensen. Daarnaast zijn er vele faciliteiten en activiteiten waarvan u als bewoner kunt gebruikmaken, al dan niet onder begeleiding. Florence wil graag dat u zoveel mogelijk de regie heeft over uw eigen leven en uw leven kunt blijven leiden zoals u dat gewend bent.

   

Omgeving en bereikbaarheid Steenvoorde

Verzorgingshuis Steenvoorde ligt midden in de wijk Steenvoorde in Rijswijk. Dicht bij vindt u het gezellige winkelcentrum In de Boogaard. Woonzorgcentrum Steenvoorde is gevestigd aan de Generaal Spoorlaan 62 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Voor het verzorgingshuis vindt u voldoende en gratis parkeergelegenheid.  

 

Kosten wonen en zorg verzorgingshuis Steenvoorde

In het artikel kosten van wonen en zorg bij Florence vertellen wij u graag meer over een verblijf binnen verzorgingshuis Steenvoorde. 

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Steenvoorde gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie over wonen met zorg in Rijswijk

Als u interesse heeft in het wonen in verzorgingshuis Steenvoorde in Rijswijk, dan bent u altijd welkom om langs te komen. Wij geven u graag een rondleiding door ons woonzorgcentrum en laten u daarbij alle mogelijkheden en faciliteiten zien. Ook kan Florence u helpen bij het aanvragen van een zorgindicatie. Maakt u hiervoor een afspraak via info@florence.nl of via 070 - 754 22 22. Bent u op zoek naar een zelfstandige huurwoning met zorg dichtbij? Ook dan heeft Florence verschillende opties.

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Steenvoorde
070 - 754 22 22
Generaal Spoorlaan 62
2285 CH Rijswijk
info@florence.nl