Vredenburch
070 - 41 31 000

Faciliteiten en activiteiten

Faciliteiten en activiteiten

Voor veel zaken hoeft u als bewoner van verzorgingshuis Vredenburch de deur niet uit. U vindt alles gewoon thuis.

 

Faciliteiten binnen ons verzorgingshuis 

De faciliteiten van verzorgingshuis Vredenburch maken het u als (tijdelijke) bewoner allemaal net even wat makkelijker, gezelliger en comfortabeler. Ook wijkbewoners maken gebruik van de diverse faciliteiten. Zo vindt u in Vredenburch onder meer:

 

  • een licht en royaal restaurant, waar wij u en andere inwoners van Rijswijk van harte welkom heten. Het restaurant heeft in de zomer een naastgelegen terras;
  • een kapsalon;
  • een pedicure;
  • een multifunctionele ruimte met daarin een bibliotheek;
  • een gezondheidscentrum met een huisarts, een fysiotherapeut en een apotheek;
  • en een winkel waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschapjes.

 

Activiteiten: uitgebreid programma 

Elke maand wordt er binnen woonzorgcentrum Vredenburch een activiteitenkalender opgesteld. Die is elke maand weer verrassend veelzijdig. U kunt rekenen op bingomiddagen, muziekmiddagen, modeshows, bloemschikworkshops, optredens, spelletjes- en handwerkbijeenkomsten. Binnen ons verzorgingshuis zult u zich dus niet snel vervelen. Het leuke van het uitgebreide activiteitenprogramma is dat er ook wijkbewoners meedoen. Zo leert u ook andere mensen kennen. Heeft u zelf een idee voor een leuke activiteit? Nieuwe ideeën zijn altijd welkom.

 

Meer informatie

Bij de receptie van verzorgingshuis Vredenburch in Rijswijk aan het Van Vredenburchplantsoen 1 kunt u altijd navragen wat de komende activiteiten zijn. U kunt contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 754 53 00.

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Vredenburch
070 - 754 53 00
van Vredenburchplantsoen 1
2282 SK Rijswijk
info@florence.nl