Vredenburch
070 - 41 31 000

Wonen binnen onze zorgafdelingen

Wonen met zorg | verzorgingshuis Vredenburch | Rijswijk

Bent u op zoek naar een nieuw thuis waar u de juiste zorg ontvangt? Dan is verzorgingshuis Vredenburch misschien iets voor u.

 

Zorgindicatie voor wonen met zorg

Verzorgingshuis Vredenburch in Rijswijk biedt zorg aan mensen met geheugenproblemen en chronische lichamelijke ziektes. U heeft dus een zorgindicatie nodig om te kunnen wonen binnen onze zorgafdelingen.

 

Uw eigen appartement

Binnen Vredenburch heeft u een eigen appartement. Uw dierbaarste bezittingen kunt u meenemen. Ook uw huisdier is van harte welkom, als u er zelf voor kunt zorgen. Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Uw appartement is voorzien van een kitchenette en een badkamer. U beslist natuurlijk zelf hoe u uw dag indeelt, net zoals u dat thuis gewend bent. U ontvangt zorg op maat, gebaseerd op uw zorgindicatie en uw persoonlijke wensen. Alle faciliteiten en activiteiten binnen Vredenburch staan natuurlijk tot uw beschikking.

 

Directe omgeving

Woonzorgcentrum Vredenburch ligt op een prachtige locatie in het hart van het oude Rijswijk, dicht bij het Rijswijkse bos. Om het huis heen kijkt u uit over een grote, parkachtige tuin.  

 

Kosten wonen en zorg verzorgingshuis Vredenburch

Wanneer u bij Florence komt wonen, krijgt u te maken met voorwaarden en met kosten. Daarover vertellen wij u graag meer: kosten voor wonen en zorg. In de prijslijst van Vredenburch vindt u een overzicht van de kosten voor bijvoorbeeld het schoonmaken van uw appartement, de huur van de logeerkamer en brood- en warme maaltijden.

 

Waardevol contact tussen u, uw familie en uw via Familienet

Goede communicatie is ontzettend belangrijk tussen u, uw familieleden en uw zorgmedewerkers. Als duidelijk is wat er speelt en wat er mogelijk is, kan iedereen zo optimaal mogelijk worden betrokken bij uw leven - én bij uw zorg. Met die reden maakt Florence binnen verzorgingshuis Vredenburch gebruik van het digitale communicatiemiddel Familienet. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

 

Meer informatie wonen met zorg

Nieuwsgierig geworden naar wonen met zorg in Vredenburch? U kunt altijd langskomen in ons verzorgingshuis. U vindt ons aan het Van Vredenburchplantsoen 1 in Rijswijk. Wij leiden u ook graag rond. U kunt contact met ons opnemen via info@florence.nl en via 070 - 754 53 00. Bent u op zoek naar een zelfstandige huurwoning met zorg dichtbij? Kijkt u dan eens naar huren met zorgmogelijkheden in Rijswijk.

 

 

 

 

Contact
070 - 41 31 000
Bel mij terug
Naam*
Telefoonnummer*
Ik heb een vraag over:
Door op 'verzenden' te klikken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Wij gebruiken uw gegevens niet voor marketingsdoeleinden.
Vul hier niets in a.u.b.
Locatie
Woonzorgcentrum Vredenburch
070 - 754 53 00
van Vredenburchplantsoen 1
2282 SK Rijswijk
info@florence.nl